tutorial Category: dollakë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings - Child

Jessie dollakë – fëmijë

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Pritini një gjatësi prej elastike për brezin si më poshtë: SIZE LENGTH 1-2 41.5cm 3-4 46cm 5-6 50cm 7-8 53cm 9-10 56cm 11-12 59cm 13-14 62cm Fold Leggings in half Right Sides together, pin dhe qep me Zig-Zag syth përgjatë damar brenda këmbë. Finish the seam […]

Lexo më shumë