tutorial Category: të brendshme femrash

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lorelei Bra Tutorial

Lorelei Bra Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 1.5Kompensimi cm shtresë përfshirë Filloni nëpërmjet krahasimit e sipërme dhe gota më të ulëta anët e drejtë së bashku. Gjilpere, thur dhe të përfundojë ndihmat shtresë me zvogëlimin dhe duke përfunduar me Gllënjkë Zag syth ose një syth overlocking. hap 2 Përputhen pjesën e përparme me mbrapa DREJTA palët së bashku. Gjilpere, […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Cheryl Bra Tutorial

Cheryl Bra Tutorial

hap 1 Kjo është një sytjena rreshtuan dhe kërkon copë brendshme dhe të jashtme të prerë. Prerë nga të gjitha pjesët. Mark Pikat rrip futje në banda dhe zonat për të lënë ndamë siç tregohet në modelin nga linjat thye në Qendrën e përparme (CF) dhe rreth pikës FRONT rrip futje. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aya Camisole Skirt PDF Sewing Pattern

Aya jelek grash pantallona të gjera PDF Sewing Pattern

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Vë të drejtën Front palët së bashku me pjesën e prapme dhe pin seams anësore. hap 2 Krijo seams frëngjisht duke parë qepur një 5mm zbritjes shtresë të gjerë në seams sup WS bashku. Përdorni syth Zig-Zag. pastaj, kthehet WS veshje jashtë, dystohet shtresë dhe […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aya Camisole Top Tutorial

Aya jelek grash Top Tutorial

seksion 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Shtroj krye frontin e djathtë palët së bashku me pjesën e përparme në neckline. Pin dhe thur përdorur Zig-Zag syth. Mbaro ndihmë damar me një overlocker ose Zig Zag syth. hap 2 Krijo seams frëngjisht në seams anësore. Së pari pin para dhe prapa drejta anët […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aya Camisole Dress Tutorial

Aya jelek grash Dress Tutorial

seksion 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Shtroj krye frontin e djathtë palët së bashku me pjesën e përparme në neckline. Pin dhe thur përdorur Zig-Zag syth. Mbaro ndihmë damar me një overlocker ose Zig Zag syth. hap 2 Krijo seams frëngjisht në seams anësore. Së pari pin para dhe prapa drejta anët […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Corset Tutorial

korse Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Nëse jeni duke përdorur hekur në interfacing, filloni duke aplikuar për copa kryesore veshje. hap 2 Nje nga nje, pin dhe thur çdo seksion në fillimin e ardhshëm me Frontin 1 punojnë jashtë në pjesën e pasme. hap 3 Clip seams lakuar […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Jersey Bra Tutorial

hap 1 Përputhen seams anësore të seksioneve band dhe Bra. Gjilpere, thur dhe të përfundojë me një overlocker ose Zig Zag syth. hap 2 Pin dhe thur shigjetat bust. Përfundojë sa më parë. hap 3 Pin një gjatësi prej brendshme elastike në skajin e poshtëm të mantel. Kanë anët e drejta e elastike […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey French Knickers Tutorial

Jersey French kilota burrash Tutorial

hap 1 Të vendosë të dyja pjesë knicker DREJTA palët së bashku. Pin seams CENTER para dhe qendra përsëri së bashku. Thur dhe të përfundojë duke përdorur Zig Zag syth ose një overlocker. Trim ndihmë shtresë nëse është e nevojshme. hap 2 Hapur deri shtresë bigëzim. Pin anët fortesë DREJTA në anët e gabuara të Qendrës FRONT bigëzim tegel […]

Lexo më shumë