tutorial Category: i mirë

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Katie Top Tutorial

Katie Top Tutorial

Katie Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Lay the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK. Pin and stitch the shoulder and side seam allowances. Finish the seam allowances with zig-zag stitch then trim, or an overlocking stitch. Use zig-zag […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top Tutorial

Rosana Top Tutorial

Rosana Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by laying the FRONT & BACK GATHERED PANEL RIGHT SIDES together. Sew the centre back seam line. If your panel requires side seam joins, sew those also. Finish the seam allowances with zig-zag stitch or an overlocker. hap 2 […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Place the SHOULDER piece RIGHT SIDES together with the SHOULDER LINING. Pin and stitch around the neckline and centre backs and along the shoulder seam allowances. Clip and trim the curved […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top Tutorial

Annelize Wrap Top Tutorial

Annelize Wrap Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Begin by creating a rolled hem on the asymmetric seam running from the top to the side seam of the FRONT pieces. Përdorni syth Zig-Zag ose syth tjetër shtrirje në të gjithë këtë projekt. Gjithashtu të sigurojë për të përdorur një gjilpërë makine Dresat Ballpoint. hap 2 […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Olivia Open Back Top Tutorial

Olivia Open Back Top Tutorial

Olivia Top Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Begin by applying the elastic trim to the upper seam allowance of the BACK. Place RIGHT SIDES together with the BACK, use a zig zag stitch to secure and pull slightly taut as you sew. In the same way apply elastic trim to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug Tutorial

Sophie ngritje e supeve Tutorial

Sophie Shrug Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by creating rolled hems along the SLEEVE cuffs. You may like to use a hemmer foot or manually turn the hems over and pin. Prepare the SHRUG PANEL by cutting a length of fabric 40cm x 200cm. Ensure […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan Tutorial

Lily Waterfall triko Tutorial

Imazhet janë në dispozicion në model shkarkim. hap 1 1.5cm seam allowance included Begin by creating rolled hems along the long centre front seam allowance of the FRONT and the lower hems of the FRONT and BACK, and the SLEEVE cuffs. You may like to use a hemmer foot or manually turn the hems over […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aya Camisole Top Tutorial

Aya jelek grash Top Tutorial

seksion 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Shtroj krye frontin e djathtë palët së bashku me pjesën e përparme në neckline. Pin dhe thur përdorur Zig-Zag syth. Mbaro ndihmë damar me një overlocker ose Zig Zag syth. hap 2 Krijo seams frëngjisht në seams anësore. Së pari pin para dhe prapa drejta anët […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Luleradhiqe Shami Top

hap 1 Cut out the facing pieces and apply the interfacing. hap 2 Pin and stitch the two facing pieces right sides together along the side seam. Finish with an overlocker or zigzag stitch. hap 3 Create two bra straps following the bra strap tutorial. hap 4 Take your piece of fabric and fold in […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Corset Tutorial

korse Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Nëse jeni duke përdorur hekur në interfacing, filloni duke aplikuar për copa kryesore veshje. hap 2 Nje nga nje, pin dhe thur çdo seksion në fillimin e ardhshëm me Frontin 1 punojnë jashtë në pjesën e pasme. hap 3 Clip seams lakuar […]

Lexo më shumë