Sep 21

Kit jahit dasar

Mesin Jahit Kit Dasar: Ieu rupa-rupa gaya jeung abilities. Sababaraha anu komputerisasi ngamungkinkeun pikeun seueur anu béda…

Maca deui
Sep 21

Inserting pos a

Anggo cara ieu pikeun nyelapkeun seleting pikeun dianggo dina cangkéng, tengah jeung hareup bék dina tops na dresses. Sleting…

Maca deui
Sep 21

anak panah

Darts ngawangun pakéan anjeun sarta accentuate fitur awak, saperti dada, cangkéng jeung tengah deui. Gumantung kana…

Maca deui
Sep 21

Purwokerto kelim

Aya loba seams béda pikeun fabrics béda, finish jeung garments. Anjeun tiasa langsung ngaput pakéan tanpa pin…

Maca deui
Némbongkeun 6 tina 6 tulisan