Kategori: orok

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lyra Romper Pyjama Tutorial

Lyra megatkeun Pajama Tutorial

Lyra Romper Pajama Tutorial Gambar anu sadia di download pola. Lengkah 1 1.5cm kelim sangu kaasup Cut kaluar sagala buah pola. Iklas hareup katuhu sisi bareng jeung tukang. Pin na stitch di kelim taktak. Rengse dina sangu kelim maké zig-zag stitch atanapi hiji stitch overlocking. Motong sangu kelim. pamakean […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. Lengkah 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark points A, B and C on the TOP and SIDE pieces using tailor’s tack, chalk or a dressmaker’s pen. You may like to use interfacing (iron on or sew in) […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper Tutorial for Babies

Harry Romper Tutorial pikeun babies

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Mutuskeun pikeun ngagunakeun tiung atawa henteu na potong muka bener sapotong pola CUFF. Lengkah 2 Iklas potongan tiung jero […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Knot Hat Tutorial

Jessica Knot Hat Tutorial

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 With the two KNOT HAT pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. panitik ,stitch and trim the seam allowances. Lengkah 2 Cut 2 of the BEANIE HAT pattern pieces for the inner hat. With RIGHT SIDES together, fold the […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Hood Hat Tutorial

Jessica Hood Hat Tutorial

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 Begin by cutting out the pattern pieces. With RIGHT SIDES together, fold the darts. panitik, stitch and trim the seam allowance of the dart. Lengkah 2 With the two hat pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. panitik ,stitch […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Beanie Hat Tutorial

Jessica Beanie Hat Tutorial

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 Begin by cutting out the pattern pieces. With RIGHT SIDES together, fold the darts. panitik, stitch and trim the seam allowance of the dart. Lengkah 2 With the two hat pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open. panitik ,stitch […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

Molly Romper Tutorial

Gambar ieu sadia di versi diundeur. Bagian 1 Catetan: Mun anjeun percetakan pola nu dibeulah onto kaca A4, kahiji ngatur kaca sarta lengket ngahiji pikeun mastikeun Anjeun cocog potongan bener babarengan. Iklas potongan deui sisi katuhu babarengan. Pin na stitch pusat deui kelim. Motong na rengse dina sangu kelim. […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

Nellie Romper Tutorial

Gambar ieu sadia di versi nu diundeur Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Lengkah 2 lay hareup 1 Katuhu sisi bareng jeung tukang. panitik, stitch sarta motong sangu sisi kelim. Rengse maké zig-zag […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Romper Tutorial

Jessica Preemie Romper Tutorial

Lengkah 1 Catetan: Mun anjeun percetakan pola nu dibeulah onto kaca A4, kahiji ngatur kaca sarta lengket ngahiji pikeun mastikeun Anjeun cocog potongan bener babarengan. Milih motong boh salah set tina potongan tiung atanapi dua (mun boga pinding a). Iklas dua lembar tiung katuhu sisi babarengan. Pin na stitch pusat […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bunny Rabbit Costume Playsuit Pyjama Tutorial

Bunny Rabbit costume Playsuit Pajama Tutorial

Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui