Kategori: barudak

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial - Concealed Tape Version

George Flat Cap TutorialConcealed Tape Version

George Flat Cap TutorialConcealed Tape Version Images are available in the pattern download. Lengkah 1 1.5cm kelim sangu kaasup Cut kaluar sagala buah pola. Mark points A, B and C on the TOP and SIDE pieces using tailor’s tack, chalk or a dressmaker’s pen. You may like to use interfacing (iron […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial Images are available in the pattern download. Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Use zig zag stitch throughout this project or another stretch stitch.   Lengkah 2 Lay the main FRONT and […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top for Children

Rosana Top for Children

Rosana Top for Children Tutorial Images are available in the pattern download. Lengkah 1 1.5cm seam allowance included Begin by laying the FRONT & BACK GATHERED PANEL RIGHT SIDES together. Sew the centre back seam line. If your panel requires side seam joins, sew those also. Finish the seam allowances with zig-zag stitch or an overlocker. […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. Lengkah 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark points A, B and C on the TOP and SIDE pieces using tailor’s tack, chalk or a dressmaker’s pen. You may like to use interfacing (iron on or sew in) […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper Tutorial for Children

Harry Romper Tutorial for Children

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Mutuskeun pikeun ngagunakeun tiung atawa henteu na potong muka bener sapotong pola CUFF. Lengkah 2 Iklas potongan tiung jero […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Princess Elsa Frozen Dress Tutorial

Princess Elsa Frozen Dress Tutorial

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 Begin by laying BACK 2 RIGHT SIDES together with BACK SKIRT along the waistline. panitik, stitch, trim and finish using an overlocker or zig zag stitch the seam allowance. Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Also ensure to use a ballpoint jersey […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top Tutorial

Arabella Top Tutorial

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 1.5cm seam allowance included Lay the FRONT EDGING RIGHT SIDES together with the top FRONT. Ease on and pin in place. Stitch the seam allowance. Trim back to 5mm. Repeat for the BACK EDGING and BACK pieces. Lengkah 2 Fold the unstitched seam allowance of the […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

Molly Romper Tutorial

Gambar ieu sadia di versi diundeur. Bagian 1 Catetan: Mun anjeun percetakan pola nu dibeulah onto kaca A4, kahiji ngatur kaca sarta lengket ngahiji pikeun mastikeun Anjeun cocog potongan bener babarengan. Iklas potongan deui sisi katuhu babarengan. Pin na stitch pusat deui kelim. Motong na rengse dina sangu kelim. […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

Nellie Romper Tutorial

Gambar ieu sadia di versi nu diundeur Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Lengkah 2 lay hareup 1 Katuhu sisi bareng jeung tukang. panitik, stitch sarta motong sangu sisi kelim. Rengse maké zig-zag […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jedi Cloak Tutorial

Jedi Cloak Tutorial

Lengkah 1 Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Lay the SLEEVE FACING RIGHT SIDES together with the SLEEVE. Pin jeung stitch. Grade the seam allowance. Lengkah 2 Turn the FRONT facing to the WRONG SIDE. Pin and stitch the HEM up until the edge of the FRONT facing. Clip and grade the seam allowance. Lengkah […]

Maca deui