Kategori: adaptif Busana

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial Images are available in the pattern download. Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Use zig zag stitch throughout this project or another stretch stitch.   Lengkah 2 Lay the main FRONT and […]

Maca deui