Kategori: kostum

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Princess Elsa Frozen Dress Tutorial

Princess Elsa Frozen Dress Tutorial

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 Begin by laying BACK 2 RIGHT SIDES together with BACK SKIRT along the waistline. panitik, stitch, trim and finish using an overlocker or zig zag stitch the seam allowance. Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Also ensure to use a ballpoint jersey […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jedi Cloak Tutorial

Jedi Cloak Tutorial

Lengkah 1 Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Lay the SLEEVE FACING RIGHT SIDES together with the SLEEVE. Pin jeung stitch. Grade the seam allowance. Lengkah 2 Turn the FRONT facing to the WRONG SIDE. Pin and stitch the HEM up until the edge of the FRONT facing. Clip and grade the seam allowance. Lengkah […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bunny Rabbit Costume Playsuit Pyjama Tutorial

Bunny Rabbit costume Playsuit Pajama Tutorial

Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lamb Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Domba Playsuit costume Pajama Tutorial

Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chick Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Chick Playsuit costume Pajama Tutorial

  Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - KITTEN - Playsuit Costume Pyjama Tutorial

emeng – Playsuit costume Pajama Tutorial

  Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui