Kategori: Rompers

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial Images are available in the pattern download. Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Use zig zag stitch throughout this project or another stretch stitch.   Lengkah 2 Lay the main FRONT and […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper Tutorial for Children

Harry Romper Tutorial for Children

Gambar nu sadia di download pola. Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Mutuskeun pikeun ngagunakeun tiung atawa henteu na potong muka bener sapotong pola CUFF. Lengkah 2 Iklas potongan tiung jero […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Romper Tutorial

Molly Romper Tutorial

Gambar ieu sadia di versi diundeur. Bagian 1 Catetan: Mun anjeun percetakan pola nu dibeulah onto kaca A4, kahiji ngatur kaca sarta lengket ngahiji pikeun mastikeun Anjeun cocog potongan bener babarengan. Iklas potongan deui sisi katuhu babarengan. Pin na stitch pusat deui kelim. Motong na rengse dina sangu kelim. […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

Nellie Romper Tutorial

Gambar ieu sadia di versi nu diundeur Lengkah 1 Nyitak potongan pola, mastikeun lengket kaca babarengan saméméh ngusahakeun motong salah sahiji buah kaluar. Dimimitian ku motong kaluar potongan. Lengkah 2 lay hareup 1 Katuhu sisi bareng jeung tukang. panitik, stitch sarta motong sangu sisi kelim. Rengse maké zig-zag […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bunny Rabbit Costume Playsuit Pyjama Tutorial

Bunny Rabbit costume Playsuit Pajama Tutorial

Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lamb Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Domba Playsuit costume Pajama Tutorial

Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chick Playsuit Costume Pyjama Tutorial

Chick Playsuit costume Pajama Tutorial

  Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - KITTEN - Playsuit Costume Pyjama Tutorial

emeng – Playsuit costume Pajama Tutorial

  Lengkah 1 Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang. Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina stitch ukuranana sedeng. Lengkah 2 Cocog hareup jeung taktak deui seams sarta pin na stitch, Motong sangu kelim lajeng overlock atanapi zig-zag kelim nu. Ti ayeuna ieu bakal disebut […]

Maca deui