Kategori: barang-barang tambahan

The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial - Concealed Tape Version

George Flat Cap TutorialConcealed Tape Version

George Flat Cap TutorialConcealed Tape Version Images are available in the pattern download. Lengkah 1 1.5cm kelim sangu kaasup Cut kaluar sagala buah pola. Mark points A, B and C on the TOP and SIDE pieces using tailor’s tack, chalk or a dressmaker’s pen. You may like to use interfacing (iron […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial

George Flat Cap Tutorial Images are available in the pattern download. Lengkah 1 5mm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Mark points A, B and C on the TOP and SIDE pieces using tailor’s tack, chalk or a dressmaker’s pen. You may like to use interfacing (iron on or sew in) […]

Maca deui
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Santa Cape Tutorial

Lengkah 1 Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Dimimitian ku motong batin Tanjung lajeng motong kana garis dashed ka potong motong Cape. Anjeun bisa milih pikeun ngabasmi off bagian Tanjung motong sangkan anjeun tiasa nganggo pola jero Tanjung pikeun pamakéan hareup. Pin na stitch tiung luar 1 pieces to the […]

Maca deui