Harun Romper pikeun Toys Dolls atanapi Preemie babies / Pola barudak PDF jahit 24-36 minggu

£ 3.91

gambaran

Hiji gampang-fit lawang hareup romper jas nu idéal pikeun ngagem leuwih baju séjén. Lawang manjangan hiji leg sarta fastened maké snaps kaamanan. Pattern can be made with or without feet. The feet can be made for small feet (3-5cm) or larger feet (6-8cm).

Jieun tina lemes fleece fabrics.

Can be used to create clothing for toys and dolls.

Suitable for preemie babies aged 24-36 weeks and upwards (umur gestational).

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aaron Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aaron Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 98cm x 55cm
Kaca A4: 10

Hurup AS: 15

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aaron Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aaron Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aaron Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aaron Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares