Ada Kaperawatan maternity Jumper Kaos kalawan pilihan Pola tiung jahit

£ 6.67

gambaran

Ada Nursing Maternity Hooded Jumper Sweater Dress PDF Womens Womenswear Sewing Pattern PDF Digital ePattern Instant Download Sewing Pattern

A close fit, casual style with extra long gloved sleeves and optional hood.

A sangu 1.5cm kelim ieu kaasup.

sizing / ukuran réngsé:

4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

bahan:

1.5m jersey fabric
1m jersey fabric for cuffs
benang
mesin kaput
overlocker (if you have one, if not use zig-zag stitch or other seam finishing)

Download asalna lengkep sareng parentah percetakan, full warna tutorial, cadar nasihat jahit ogé pola PDF.

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Please view the Printing Instructions to find out how to accurately print your pattern to scale.

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ada Nursing Maternity Jumper Dress with optional hood Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ada Nursing Maternity Jumper Dress with optional hood Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 128cm x 104cm
Kaca A4: 30
Hurup AS: 30

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ada Nursing Maternity Jumper Dress with optional hood Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ada Nursing Maternity Jumper Dress with optional hood Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ada Nursing Maternity Jumper Dress with optional hood Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ada Nursing Maternity Jumper Dress with optional hood Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares