Alice Monokini Pola PDF jahit

£ 5.52

Gampang keur ngumpul jeung senang mun teu ngagem! Kabéh seams anu concealed jadi costume pohara rapih pilari jeung malik.

gambaran

Alice Monokini Pola PDF jahit

Comes complete with step-by-step colour instructions as well as printing and other sewing tips advice sheets.

The pattern is graded into UK sizes 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18.

You will need:
– 1m lycra fabric
polyester thread
string
– 4.5m 5mm elastic

Gampang keur ngumpul jeung senang mun teu ngagem! Kabéh seams anu concealed jadi costume pohara rapih pilari jeung malik.

 

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 40cm x 85cm
Kaca A4: 12

AS huruf: 8

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.




Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares