Barbara Tunic Pola PDF jahit

£ 4.95

Ngadamel tunic pinuh dijejeran featuring hiji deui muka. Cocog jeung fabrics non-manteng kayaning katun atawa chiffon.

Aya sasayogian

SKU: BaTuPDSePa kategori: , tags: , , ,

gambaran

Ngadamel tunic pinuh dijejeran featuring hiji deui muka. Cocog jeung fabrics non-manteng kayaning katun atawa chiffon. The tunic reaches just above the knees and has an easy fit style.

Patterns comes in UK sizes 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18. Please view sizing bagan to check your fit.

Pattern is available as a full copyshop PDF and as a PDF split onto A4 for ease of homeprinting.

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 130cm x 103cm / Kaca A4: 28 / Hurup AS: 28

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Barbara Tunic Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic TutorialCut out all the pattern pieces including the interfacing and the lining (follow Lining Length Line on pattern pieces).

iklas kana balik deui jeung hareup interfacing onto the Wrong Side of the corresponding main garment pieces.

If you are using iron-on interfacing you can now iron it on. If you are using the sew-in variety simply pin in place.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

neundeun balik deui jeung hareup buah Katuhu sisi babarengan.

Pin and stitch the shoulder seams.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

Hand sew a length of straight stitch approx. 1.3mm into the seam allowance. Sew another row approx 5mm in from the first. Do not knot either ends.

Secure both threads of one end in a figure of eight around a pin. Gently gather the threads by gently pulling on the untied threads of the other end.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

Pin the Sleeve RS together with the main garment along the armscye.

Pin the ends first then the centre to the shoulder seam. Gently ease the gathered sleeve head to fit between the ease marks off the bodice. Gather more if necessary.

Pin in place and stitch the seam allowance, ensuring to stitch between the two hand sewn gathered stitch lines.

Remove handstitches.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

With the garment RS together, Pin and stitch from the sleeve cuff down to the lower garment edge.

Repeat from Step 2 – Lengkah 5 for the lining pieces.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

Place lining inside the main garment RS together.

Stitch along the neckline, from the back around the front and along the back again.

Clip and trim the seam allowances.

Stitch from the lower edge of the back neckline and around the open back seamline. Repeat clipping and trimming the seam allowances for the back opening seam allowances.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

Turn the garment RS out so that the seams are hidden internally. Press the neckline and open back seams.

Turn the garment inside out so the lining is facing you.

Turn over the cuff seam allowance and press.

Turn over the cuff at the Cuff Foldline shown on the pattern and press.

Top stitch approx. 3cm from the cuff edge.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

Pikeun ngalengkepan balik deui neckline, fold the seam allowance of one half inside and press.

Insert the other side seam allowance into it and top stitch approx. 5mm from the foldline.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic TutorialThe Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

To complete the centre back seam, separate the lining from the main garment fabric from the lowest point of the open back v-shape.

Pin and stitch from the hem of the lining all the way to the hem of the main garment fabric.

Notch the seam allowance at the point of intersection between the lining and main garment.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic Tutorial

Create a rolled hem on the lining and main garment. Melu di 75mm hem deui, lajeng melu deui sakali deui 75mm mun nyumputkeun ujung atah. Hem stitch ku leungeun atawa ngaput di mesin pikeun ngamankeun. pers.

 

meuli Barbara Tunic Pola PDF jahit Ieuh

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Barbara Tunic PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.




Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares