Beanbag Kursi PDF Pola

£ 5.18

 

 

SKU: BeChPDPa kategori: , tags: , , , ,

gambaran

Beanbag Kursi PDF Pola

Easy peasy beanbag chair pdf pattern. In four sizes ranging from extra small (for very little bums) to extra large (for sharing!)

Download asalna lengkep sareng parentah percetakan, full warna tutorial, cadar nasihat jahit ogé pola PDF.

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair PDF Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair PDF Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Also available broken up onto A4 and US letter sized pages. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

LARGE: ukuran Copyshop: 129cm x 196cm / Kaca A4: 56 / Hurup AS: 56

MEDIUM: ukuran Copyshop: 100cm x 140cm / A4 Kaca: 36 / Hurup AS: 30

SMALL: ukuran Copyshop: 87cm x 110cm / A4 Kaca: 20 / Hurup AS: 25

XSMALL: ukuran Copyshop: 83cm x 58cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Beanbag Chair Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar sadaya buah. Begin by folding the darts in the Top Back piece. Pin jeung stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Pin the Top Back onto the top of the Bottom piece and stitch. Start by placing a pinning the centre then the edges, ease the rest in place.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Pin and stitch the centre front and centre top of the Side Panel pieces right sides together.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Pin and stitch the Back to the Side Panel. Begin pinning from the centre easing the rest around.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Pin the Bottom piece to the Side Panel and back pieces. Mark the placement for the zip. Start stitching at the end of the zip point securing with a backstitch. When you reach the start of the zip point secure with backstitch then change stitch size to large and secure the zip seam.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Pin and stitch the zip tape to the seam allowances between the marked area of the Side Panel and Bottom pieces. Use a zip foot to stitch close to the zipper. Ensure to leave the zip open a little to be able to access the temporary stitches.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Carefully unpick the temporary stitches and open up the zip. Turn bag right sides out and top stitch around the zipper on the right side of the fabric. Secure across the ends.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Take the top seat pieces that were previously joined and carefully pin them in place onto the lower part. Stitch.
Now pull the beanbag right sides out through the zip opening.

 

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair Tutorial

Repeat all previous steps to create an inner bag to hold the beans. Instead of marking for a large zip, mark for a small 20cm zip along the center front where the side panel and bottom pieces join. Then go ahead and fill up your beanbag!

meuli Beanbag Chair PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair PDF Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair PDF Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair PDF Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Beanbag Chair PDF Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit