Bella piyama pikeun Anjing PDF Pola jahit

(1 review customer)

£6.50

 

atra
SKU: N / A kategori: , , Tag:

gambaran

Bella piyama pikeun Anjing PDF Pola jahit

There’s nothing better than curling up in your favourite pj’s on a cold day, kiwari piaraan Anjeun tiasa gabung di teuing!

The Bella Pyjamas are an all-in-one suit that can be made with or without a hood and with or without a front opening. The pattern has the adaptation to include a button stand down the center front for ease of getting the garment on your pet. Choose to create a cute hood or instead trim with a jersey cuff.

An opening features around the tail and up to the chest on the underside to allow your pet to go to the toilet without messing up his lovely pyjamas!

Use jersey or fleece fabric for maximum comfort.

Download comes complete with a colour tutorial and the pattern.

 

Inpormasi Tambahan

Dog Sizes

SMALL (1-6), MEDIUM (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Kasalametan piaraan penting:

Sababaraha piaraan resep nganggo baju sareng aya anu TEU

PERNAH MAKSA piaraan anjeun pikeun nganggo baju upami aranjeunna henteu hoyong.

Indikasi kaasup:
Ceuli datar
Buntut antara suku
Kaburu lumpat
Whimpers / growls

PERNAH NINGGALKEUN Piaraan nyalira pikeun waktos anu panjang bari nganggo baju

1 review pikeun Bella piyama pikeun Anjing PDF Pola jahit

  1. 2amberhounds (boga diverifikasi)

    I don’t normally make clothes so I got a little confused with some aspects of the pattern but Emma has been truly fantastic! When I emailed to ask for some help I didn’t expect much given the price of the pattern but she went above and beyondshe altered the pattern to fit my greyhounds and the tutorial so I understood it better. After that she continued to offer advice and support at each step of creation getting in touch within a few hours.

Add a review


Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares