Caitlyn Leggings PDF Pola jahit

£ 2.53

Caitlyn Leggings

Hébat pikeun nyieun leggings nutup pas keur sapopoé / sportwear atawa malah piyama! Aranjeunna Fitur a waistband na cuff dina suku.

gambaran

Caitlyn Leggings

Hébat pikeun nyieun nutup pas leggings hip-jangkungna keur sapopoé / sportwear atawa malah piyama! Aranjeunna Fitur a waistband na cuff dina suku.

Sadia dina ukuran UK: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo sizing chart nangtukeun ukuran bener.

pilihan percetakan:

ukuran Copyshop: 125cm x 75cm

Kaca A4: 20

AS huruf: 20

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 125cm x 75cm

Kaca A4: 20

AS huruf: 20

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Caitlyn Leggings Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

neundeun hareup on balik deui Sisi katuhu babarengan.

Pin na stitch nu seams sisi babarengan ngagunakeun stitch zig-zag.

Rengse dina seams ngagunakeun hiji overlocker atanapi zig-zag stitch.

Ngulang pikeun leg séjén.

Hurungkeun duanana suku sisi Wrong kaluar.

Ngalebetkeun hiji leg kana sejen tur cocog seams crotch.

Pin panjang crotch nu.

Stitch tur rengse dina kelim sakumaha sateuacan.

Motong panjang elastis keur ukuran dipilih Anjeun.

SIZE panjang
4 57cm
6 59cm
8 61cm
10 65cm
12 69cm
14 73cm
16 77cm
18 81cm

Iklas ends hiji elastis di luhur tina sejen tur stitch nyieun loop kontinyu.

melu nu Waistband jeung Cuff buah dina satengah RS babarengan. Pin na stitch nu sangu kelim maké stitch zig-zag.

Jeung Waistband narilep dina satengah lengthways (ditémbongkeun saperti dina salembar pola), tempat nu di jero elastis.

Pin merata di sabudeureun éta ninggang di leggings Rs babarengan.

Stitch kalawan zig-zag stitch.

Rengse dina sangu kelim.

Jeung Cuff buah narilep dina satengah lengthways, pin merata sabudeureun leg ka ends RS babarengan.

Stitch kalawan zig-zag stitch.

Rengse dina sangu kelim.

melu nu Waistband jeung cuffs RS kaluar.

Anjeun bisa resep luhur-stitch deukeut jeung cuffs jeung Waistband kalawan zig-zag stitch.

meuli Caitlyn Leggings PDF Pola jahit Ieuh

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares