Chris Tee PDF Pola jahit keur Lalaki

£ 3.20

kategori: ,

Panjelasan Produk

Chris Tee PDF Sewing Pattern

Chris Tee PDF Sewing Pattern

The Chris Tee is an easy fit basic t-shirt style. Cocog jeung fabrics jersey. Pattern comes with a long or short sleeve.

Sadia dina ukuran: S / M / L / XL

For a regular fit t-shirt design please try the BRUCE TEE PDF SEWING PATTERN

Mangga nempo CHRIS TEE TUTORIAL Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee PDF Sewing Pattern for Men

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee PDF Sewing Pattern for Men

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee PDF Sewing Pattern for Men

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee PDF Sewing Pattern for Men

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee PDF Sewing Pattern for Men

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee PDF Sewing Pattern for Men

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

TEE: ukuran Copyshop: 39x 82cm / A4 Kaca: 6 / Hurup AS: 6

LONG SLEEVE: ukuran Copyshop: 31cm x 71cm / A4 Kaca: 6 / Hurup AS: 6

SHORT SLEEVE: ukuran Copyshop: 31cm x 31cm / A4 Kaca: 4 / Hurup AS: 4

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Chris Tee Tutorial

Chris Tee Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Chris Tee Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

1.5cm kelim sangu kaasup
Begin by laying the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK.

Align the shoulder seam allowances.

panitik, stitch and finish using zig-zag stitch or an overlocker.

Open up the FRONT and BACK sections with the RIGHT SIDES towards you.

Find the midpoint of the SLEEVE head and match RIGHT SIDES together with the shoulder seam line on the main garment.

Ease the rest of the SLEEVE head around. Pin di tempat.

Stitch and finish as before.

Lay the FRONT and BACK RIGHT SIDES together and align the SLEEVE seam allowances.

Pin and stitch from the SLEEVE cuff to the main garment hemline.

Ensure to match seam lines at the underarm point.

Fold in half the NECK CUFF RIGHT SIDES together and sew the short seam allowance.

Fold the NECK CUFF in half so that the raw edges meet.

Ease around the garment neckline. Pin and stitch in place.

Complete the garment hem and cuffs by finishing the seam allowance, then folding it back 1.5cm and top-stitching to secure.

Press all seams.

 

Download the CHRIS TEE PDF Sewing Pattern here

SimpenSimpen



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit