Tutup pas Bodice Blok (non-manteng)

£ 4.37£ 13.79

atra
SKU: 2598 kategori: ,

gambaran

Keur crafter beuki canggih sarta Dongeng who wants to mendesain baju sorangan.

Paké blok ieu mendesain gaya Anjeun sorangan. This pattern contains no seam allowances or tutorial but gives you the freedom to create a completely unique garment.

Suitable for use with non-stretch fabrics such as cotton, lawn, linen and any woven.

This pattern will create a close-fitting garment. It is advisable to use it to make a toile and then adjust the pattern as necessary to fit perfectly the wearer.

Bodice fits close to the body, around the neck and comes complete with fitted sleeves.

Use again and again for your projects!

Additional information

Size

, , , , , , , ,

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fitting Bodice Block (non-stretch)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fitting Bodice Block (non-stretch)

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Size 4: ukuran Copyshop: 105cm x 46cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 6: ukuran Copyshop: 106cm x 46cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 8: ukuran Copyshop: 108cm x 46cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 10: ukuran Copyshop: 110cm x 46.5cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 12: ukuran Copyshop: 112cm x 47cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 14: ukuran Copyshop: 114cm x 48cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 16: ukuran Copyshop: 115cm x 48cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 18: ukuran Copyshop: 116cm x 48cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fitting Bodice Block (non-stretch)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fitting Bodice Block (non-stretch)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fitting Bodice Block (non-stretch)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fitting Bodice Block (non-stretch)

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares