Ellie Mudah-Fit tank & Pamotongan Top PDF Pola jahit

£ 3.45

Ieu pola opat-di-hiji. Jieun boh mangrupa gampang-pas luhureun pamotongan pondok atawa tank luhur pinuh ku Straps atanapi racer deui.

Cocog jeung fabrics jersey.

SKU: ElEaFiTaCrToPDSePa kategori: , tags: , , , , ,

gambaran

Ellie Mudah-Fit tank & Pamotongan Top PDF Pola jahit

Ieu pola opat-di-hiji. Jieun boh mangrupa gampang-pas luhureun pamotongan pondok atawa tank luhur pinuh ku Straps atanapi racer deui.

Cocog jeung fabrics jersey.

Pola asalna kumplit jeung tutorials pikeun Ellie Top 1 (racer deui) sarta Ellie Top 2 (Straps). parentah percetakan nu ogé kaasup ogé bagan ukuranana.

Sadia dina ukuran UK 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

ELLIE pamotongan TOP 1
ukuran Copyshop: 58cm x 54cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 9

ELLIE tank TOP 1
ukuran Copyshop: 135cm x 34cm / Kaca A4: 10 / Hurup AS: 12

ELLIE pamotongan TOP 2
ukuran Copyshop: 70cm x 55cm / Kaca A4: 8 / Hurup AS: 12

ELLIE tank TOP 2
ukuran Copyshop: 125cm x 40cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 10

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Easy-Fit Tank & Crop Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Easy-Fit Tank & Crop Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ELLIE pamotongan TOP 1
ukuran Copyshop: 55cm x 54cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 9

ELLIE tank TOP 1
ukuran Copyshop: 142.5cm x 31cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

ELLIE pamotongan TOP 2
ukuran Copyshop: 61cm x 51cm / Kaca A4: 8 / Hurup AS: 8

ELLIE tank TOP 2
ukuran Copyshop: 122cm x 38cm / Kaca A4: 10 / Hurup AS: 10

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Ellie tank & pamotongan Top 1 tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Tank & Crop Top 1 Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Tank & Crop Top 1 Tutorial

Motong kaluar kabeh buah pola tur cirian betah titik dina seams samping.

Ngalengkepan taktak jeung samping seams ku kelim Perancis:

neundeun hareup jeung balik deui buah salah sisi babarengan.

Pin nu seams samping mastikeun betah hareup onto deui. Pin nu seams taktak ogé. Stitch hiji sangu 5mm kelim.

Pencét tunjangan kelim datar hiji sisi.

Saterusna, ngahurungkeun sisi Katuhu kaluar jeung pencét seams datar babarengan.

Jeung WS pésta kaluar, stitch hiji sangu kelim 1cm mun nyumputkeun nu 5mm saméméhna.

Pencét seams kabuka pikeun ngalengkepan.

Kiyeu teh sangu kelim di luhureun jeung handapeun kelim samping na seams taktak. Ieu bakal ngidinan pikeun gampang balik ti hems sarta baris nulungan aranjeunna iklas datar.

Ngagunakeun tungtunan sapanjang neckline na panangan, melu di sangu kelim dina satengah, lajeng dina satengah deui ka arah WS of pésta éta.

Pin di tempat lajeng topstitch maké zig-zag ngadeukeutan 6mm ti ujung pésta.

Melu hem nu leuwih ka arah 7.5mm WS, lajeng melu leuwih 7.5mm séjén pikeun ngalengkepan éta sangu kelim. Top stitch maké zig-zag ngadeukeutan 6mm ti ujung pésta nepi ka rengse.

Mencet sadayana seams.

meuli Ellie tank & Pamotongan Top PDF Pola jahit Ieuh


Ellie tank & pamotongan Top 2 tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Tank & Crop Top 2 Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Tank & Crop Top 2 Tutorial

Motong kaluar kabeh buah pola na tanda betah titik dina seams samping na hareup na titik balik dina tali & beungkeutan.

Melu ngaliwatan beungkeutan 7.5mm lajeng deui jumlah sarua.

Top stitch ngadeukeutan 6mm ti ujung pésta pikeun ngamankeun.

neundeun hareup jeung balik deui buah salah sisi babarengan.

Pin nu seams samping mastikeun betah hareup onto deui. Pin nu seams taktak ogé. Stitch hiji sangu 5mm kelim.

Pencét tunjangan kelim datar hiji sisi.

Saterusna, ngahurungkeun sisi Katuhu kaluar jeung pencét seams datar babarengan.

Jeung WS pésta kaluar, stitch hiji sangu kelim 1cm mun nyumputkeun nu 5mm saméméhna.

Pencét seams kabuka pikeun ngalengkepan.

Kiyeu teh sangu kelim di luhureun jeung handapeun kelim samping na seams taktak. Ieu bakal ngidinan pikeun gampang balik ti hems sarta baris nulungan aranjeunna iklas datar.

melu unggal beungkeutan & tali di satengah sisi Katuhu babarengan.

Stitch nu sangu kelim sapanjang ujung pondok pikeun ngabentuk tali nu.

Pencét buka sangu kelim.

Cocog hareup nyirian tina tali & beungkeutan tepi luhur tina Front.

Cocog deui nyirian tina tali & beungkeutan ka luhur Balik.

betah teh tali & beungkeutan sabudeureun éta armhole sarta pin di tempat.

Stitch nu kelim sangu 1.5cm sabudeureun armhole nu.

Motong sangu kelim mun 7mm.

Ngabéréskeun beungkeutan & tali:

melu beungkeutan & Tali ngaliwatan 1cm.
melu leuwih ka WS jeung cocog pikeun stitch garis.
luhur stitch ngadeukeutan 6mm ti ujung luar.

Melu hem nu leuwih ka arah 7.5mm WS, lajeng melu leuwih 7.5mm séjén pikeun ngalengkepan éta sangu kelim. Top stitch maké zig-zag ngadeukeutan 6mm ti ujung pésta nepi ka rengse.

Mencet sadayana seams.

meuli Ellie tank & Pamotongan Top PDF Pola jahit Ieuh

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Easy-Fit Tank & Crop Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Easy-Fit Tank & Crop Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Easy-Fit Tank & Crop Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Ellie Easy-Fit Tank & Crop Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares