Esta Jumper Kalong Pola PDF jahit

£ 5.06

Esta Jumper Kalong Pola PDF jahit

A pas manteng jersey jumper pola pakéan nutup featuring hiji leungeun baju raglan.

Sadia dina ukuran UK: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

SKU: 2238 kategori: , tags: , , ,

gambaran

Esta Jumper Kalong Pola PDF jahit

A pas manteng jersey jumper pola pakéan nutup featuring hiji leungeun baju raglan.

Sadia dina ukuran UK: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 115cm x 95cm
Kaca A4: 24

Hurup AS: 24

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Esta Jumper Kalong Pola PDF jahit

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

Cut out all pieces marking any balance or ease marks. This garment will have reasonable stretch to it so it is recommended to use zig-zag stitch wherever a seam is constructed.

Lay the front edge of the Sleeve armhole to the hareup armhole, Sisi katuhu babarengan.

Pin and stitch the seam allowance.

Repeat for the other hareup side.

Lay the back Sleeve armhole to the balik deui armhole RS together.

Pin and stitch the seam allowance.

Repeat for the other balik deui side.

Finish all sleeve seam allowances using an overlocker or zig-zag stitch. Trim if necessary.

With the garment Wrong Sides out, align the side seams and Sleeve seams.

Pin and stitch continuously from Sleeve cuff to the garment hem.

Finish the seam allowances as before.

Fold in half the Sleeve cuffs, Neckline Cuff jeung Hem Cuff.

Stitch the seam allowance then fold in half along the fold line shown on the pattern piece, WS together.

Jeung cuffs folded in half, pin each evenly around their matching garment part, RS babarengan.

To do this find the centre front, centre back and sides by folding the cuff pieces in half twice. Place a pin in each location. Repeat with the neckline, sleeves and hem. Match up the pins then ease the rest of the cuff in.

Turn the cuffs RS out so the seam is concealed.

Top-stitch with zig-zag close to the neckline seam to strengthen and give better shape.

You may also like to top-stitch around the Sleeve cuffs jeung Hem but it is not necessary.

meuli Esta Jumper Kalong Pola PDF jahit Ieuh

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Esta Jumper Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares