gambaran

18 Sizes Dog Sweater PDF PatternFido Jumper

Sometimes your pup just wants to hang out in a cosy hoodie! Suitable for fleece fabrics and can be made with or without a hood.

Download comes complete with a colour tutorial.

Dog Sweater PDF Pattern comes as a fullscale copyshop PDF document which can be printed on any size paper using Adobe Reader to poster print. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

PATTERN SETS

Small:

hareup & balik deui: ukuran Copyshop: 40cm x 30cm / Kaca A4: 4 / surat AS: 4

HOOD SLEEVES CUFFS: ukuran Copyshop: 40cm x 40cm / Kaca A4: 6 / surat AS: 4

Medium:

hareup & balik deui: ukuran Copyshop: 63cm x 48cm / Kaca A4: 9 / surat AS: 9

HOOD SLEEVES CUFFS: ukuran Copyshop: 75cm x 38cm / Kaca A4: 8 / surat AS: 8

Large:

hareup & balik deui: ukuran Copyshop: 81cm x 61cm / Kaca A4: 16 / surat AS: 16

HOOD SLEEVES CUFFS: ukuran Copyshop: 92cm x 49cm / Kaca A4: 10 / surat AS: 10

 

Inpormasi Tambahan
Dog Sizes

LARGE (13-18), ALL ukuran, SMALL (1-6), MEDIUM (7-12)

Harita (0)

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.

Recently Viewed

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now