Freya Kaos Pola PDF jahit

£ 3.40

The Freya Dress is a loose fit, full length jersey dress. It features two side splits to the knee with the waist pulled in with a simple tie cord. A comfortable dress to wear and fun to make!

kategori: ,

gambaran

Freya Kaos Pola PDF jahit

Freya Kaos Pola PDF jahit

The Freya Dress is a loose fit, full length jersey dress. It features two side splits to the knee with the waist pulled in with a simple tie cord. A comfortable dress to wear and fun to make!

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo Freya Dress Tutorial here or click the tab below to open it in this page.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu

All patterns come as fully scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 174x 64cm

A4 Kaca: 28

Hurup AS: 28

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Freya Dress Tutorial

Freya Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

1.5cm kelim sangu kaasup
Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

Mark the SIDE SPLIT points using chalk or tailor’s tacks.

Finish the side seam allowances using zig-zag stitch or an overlocker.

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Place the BACK and FRONT RIGHT SIDES together.

panitik, stitch and finish the shoulder seam allowances.

Open up the FRONT and BACK pieces with the RIGHT SIDES facing you.

Fold the ARMHOLE CUFF in half lengthways and ease around the armhole.

panitik, stitch and finish. Malikan pikeun sisi séjén.

Fold the NECK CUFF piece in half and stitch the short seam allowance to create a continuous loop.

Fold the NECK CUFF in half lengthways and ease around the garment neckline.

panitik, stitch and finish.

With the garment WRONG SIDES out, match the side seam allowance.

Cut in half the ribbon for the tie loops. Fold each in half and insert into the seam at the TIE LOOP insertion point.

Pin and stitch the side seams up to the SIDE SPLIT points.

With the garment RIGHT SIDES out, fold back the seam allowance of the SIDE SPLIT and topstitch in place using zig-zag stitch.

Complete the dress by creating a rolled hem on the skirt. Use either a hem foot or manually turn the hem over approx. 7mm twice and secure using the machine or slip stitches by hand.

Press the garment to complete.

Download the Freya Dress PDF Sewing Pattern here

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Freya Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit