Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

£ 6.55

atra
SKU: N / A kategori: ,

gambaran

Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Giselle Kimono is a loose fitting, one size fits all kimono featuring large draping sleeves and side tie. The fully lined kimono has internal welt pockets.

The short version is 95cm long, the long version is 135cm long measured from the back nape.

Create from woven fabrics such as linen. The garment shown in the images is made from linen with a satin lining.

Available in one size.

Mangga nempo GISELLE KIMONO TUTORIAL Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Additional information

Kimono

Short

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 200cm x 81cm / A4 Kaca: 40 / Hurup AS: 32 / A0: 2

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Giselle Kimono Tutorial

Giselle Kimono Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

Please read the printing instructions!

Begin by folding the TIES in half lengthways RIGHT SIDES together and sewing down the seam allowance.

To make it easier to turn RIGHT SIDES out, insert a length of string along the fold, allow the end to poke out the top. Sew the string end into the very top before sewing down the seam allowance. Turn RIGHT SIDES out by carefully pulling the string and guiding the TIE RIGHT SIDES out. Remove the string.

Tuck the seam allowance of one end inside itself and hand sew together.

Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES together.

Sew the top centre back seam allowances together. Press the seams open.

Fold the COLLAR RIGHT SIDES together lengthways. Sew the bottom seam allowances together. Clip the corner and trim the seam allowances. Hurungkeun sisi katuhu kaluar terus pencét.

Lay the FRONT and BACK RIGHT SIDES together. Pin na stitch nu tunjangan taktak kelim.

Malikan pikeun sisi séjén.

Lay the SHOULDER and SLEEVE RIGHT SIDES together as shown.

Pin and stitch the seam allowance.

Press the seam open. Repeat for the other SLEEVE and SHOULDER.

Lay the SHOULDER along the FRONT and BACK matching the UNDERARM points with the end of the SHOULDER piece.

Pin jeung stitch. Press the seam open. Malikan pikeun sisi séjén.

Decide which FRONT side you would like to overlap on the kimono. The side seam TIE will be inserted into the opposite side seam.

Lay the FRONT and BACK RIGHT SIDES together. Fold the SLEEVE and SHOULDER RIGHT SIDES together as shown.

Insert one of the TIES into the side seam allowance at the TIE INSERT POINT.

Pin and stitch from the SLEEVE SEAM POINT to the hem of the FRONT and BACK.

Clip the curved seam of the sleeve and corner points as shown. Press the seams.

Pin the remaining TIE to the TIE INSERT POINT on the FRONT opposite the other TIE already inserted.

Pin the COLLAR matching the seams on the back neckline and around to the COLLAR END POINTS on the FRONT.

Sew within the seam allowance.

Add the welt pockets into the FRONT lining pieces. (Refer to Welt Pocket Tutorial included).

Repeat Steps 1-6 for the lining, substituting the SHOULDER and SLEEVE for the SLEEVE LINING piece and ignoring the use of the TIES.

Lay the main garment and lining RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin and stitch around the collar, centre front and hemline. Leave open a space approximately 25cm long on the hemline to allow for turning the garment RIGHT SIDES out.

With the garment RIGHT SIDES out, fold the seam allowances of the open section of hemline to the inside and use a hand stitch to secure.

Repeat for the open SLEEVE seam allowances.

Press the garment to complete.

 

Download the GISELLE KIMONO PDF Sewing Pattern here

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares