baju kuda / Adaptasi kalungguhan pikeun Dog Busana Pola PDF jahit

£0.00

gambaran

baju kuda / Adaptasi kalungguhan pikeun Dog Busana Pola PDF jahit
An easy tutorial with 1 A4 PDF pattern that allows you to modify pet clothes for a lead or harness.

Download comes complete with a colour tutorial.

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harness / Lead Adaptation for Dog Clothing PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harness / Lead Adaptation for Dog Clothing PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Kasalametan piaraan penting:

Sababaraha piaraan resep nganggo baju sareng aya anu TEU

PERNAH MAKSA piaraan anjeun pikeun nganggo baju upami aranjeunna henteu hoyong.

Indikasi kaasup:
Ceuli datar
Buntut antara suku
Kaburu lumpat
Whimpers / growls

PERNAH NINGGALKEUN Piaraan nyalira pikeun waktos anu panjang bari nganggo baju

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.
Kaca A4: 1

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios “baju kuda / Adaptasi kalungguhan pikeun Dog Busana Pola PDF jahit”


Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares