Heidi Rose Kembang Girl pangiring Kalong Pola PDF jahit

£ 4.83

Lucu pakéan kalayan rok bunderan tombol up deui taktak jeung.

Pola hadir kalawan tutorial on kumaha carana sangkan mawar ogé pola acuk di opat ukuran.

gambaran

Lucu pakéan kalayan rok bunderan tombol up deui taktak jeung. Pola ogé ngawengku Heidi Headband na Roses.

Pakéan asalna di ukuran 1-14 taun. Mangga nempo sizing bagan pikeun manggihan ukuran bener.

Download asalna lengkep sareng parentah percetakan, full warna tutorial, cadar nasihat jahit ogé pola PDF.

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Girl Bridesmaid Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Girl Bridesmaid Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 112x 62cm

Kaca A4: 25
AS huruf: 25

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Heidi Mawar Kembang pangiring Kaos Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Bridesmaid Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Bridesmaid Dress Tutorial

Motong kaluar potongan pola kaluar. Anjeun bakal peryogi dua unggal hareup jeung balik deui. Hiji set bakal ngahasilkeun pinding nu.

Iklas kana dua hareup buah Katuhu sisi babarengan.

Pin na stitch armhole nu, taktak jeung neckline tunjangan kelim.

melu nu balik deui buah Katuhu sisi babarengan.

Pin na stitch armhole nu, taktak jeung necklines.

Klip nu tunjangan kelim of armhole jeung necklines tina hareup jeung balik deui buah. Ogé klip juru sahiji seams taktak.

giliran hareup jeung balik deui buah RS kaluar. pers.

Ngagunakeun garis panempatan tombol dina pola sakumaha pituduh a, ditandaan kaluar lokasi pikeun tombol anjeun sarta buttonholes.

Ngaput buttonholes na tombol di tempat.

Jieun seams Perancis dina samping na taktak seams;

iklas kana hareup jeung balik deui RS babarengan.
Pin sisi na taktak seams babarengan jeung ngaput nu kelim 5mm.
Pencét sangu kelim arah tukang.

Jeung hareup jeung balik deui RS babarengan stitch hiji sangu kelim 1cm mun nyumputkeun nu 5mm saméméhna.

Pencét seams kabuka pikeun ngalengkepan.

Pikeun motong rok nu, nyandak pasagi Anjeun lawon sarta melu eta opat kali sakumaha ditémbongkeun.

Iklas kana pola rok, tungtung pangleutikna pangdeukeutna ka titik narilep. Align potongan pola sangkan eta fits merata sakuliah lawon.

Kantun motong peuntas ngagambarkeun kurva luhur jeung handap.

Cocog dua balik deui Tombol nangtung babarengan. Aranjeunna baris tumpang tindih ku 3cm.

Buka nepi ka rok jeung iklas RS bareng jeung bodice nu.

pin nu rok mun bodice nu

Jieun hem digulung dina rok nu. Melu di 75mm hem deui, lajeng melu deui sakali deui 75mm mun nyumputkeun ujung atah. Hem stitch ku leungeun atawa ngaput di mesin pikeun ngamankeun.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Bridesmaid Dress Tutorial

turutan ros Tutorial mun nyieun kembang pikeun ngahias neckline nu.

Anjeun bisa milih pikeun ngaput petals individual pikeun hem ogé. Jang ngalampahkeun ieu panjangna aman tina thread kana hem nu. Thread lakop dina nyieun hiji stitch asup jeung kaluar pusat. Lulus thread ngaliwatan hem digulung sarta kaluar deui deukeut jeung lakop saméméhna. Ngulang dugi geus réngsé panjang hem nu.

Leungeun ngaput mawar jarak sarua eta sabudeureun neckline Front. Pikeun ukuran ngora anjeun butuh wungkul 5 ros. Ningkatkeun keur ukuran heubeul pikeun nyocogkeun leuwih sering dipake tinimbang anjeun.

Pikeun ngalengkepan Headband punten manggihan Heidi Headband Tutorial.

Mawar dina dresses dina gambar anu dijieun tina Siapkeun 2 ti Roses pola PDF.

meuli Heidi Mawar Kembang pangiring Kaos Pola PDF jahit Ieuh

meunangkeun hal nu Heidi Rose Headband Pola PDF jahit FREE!

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Girl Bridesmaid Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Girl Bridesmaid Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Girl Bridesmaid Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Girl Bridesmaid Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares