Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

£ 3.00£ 9.00

atra
SKU: N / A kategori: , ,

gambaran

Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

A comfy cosy tee made from jersey fabric. Available with a hood or without. Specially designed for dachshunds. May also fit other breeds with similar proportions.

Mangga nempo Jasra Tee Tutorial Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

 

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Additional information

Dachshund

ALL ukuran, EXTRA SMALL, LARGE, MEDIUM, SMALL, XX SMALL

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

SIZE XXS: ukuran Copyshop: 76cm x 31cm / A4 Kaca: 6 / Hurup AS: 6

SIZE XS: ukuran Copyshop: 75x 37cm / A4 Kaca: 6 / Hurup AS: 6

SIZE S: ukuran Copyshop: 83cm x 36cm / A4 Kaca: 8 / Hurup AS: 8

SIZE M: ukuran Copyshop: 87cm x 38cm / A4 Kaca: 8 / Hurup AS: 8

SIZE L: ukuran Copyshop: 90cm x 39cm / A4 Kaca: 8 / Hurup AS: 8

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit