Pola Josie Buka Balik Top PDF jahit

£ 2.99

Ieu pola PDF jahit diprint pikeun majalengka pas nutup lucu kalawan sarta kabuka sway deui.

Pola anu instan bisa diundeur sanggeus meuli jeung ngandung tina pola di ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

SKU: JoSwBaToPDSePa kategori: , tags: , , , , ,

gambaran

Josie Top PDF Sewing Pattern

Josie Top Pola PDF jahit

This is a printable PDF sewing pattern for a cute close fitting tee with and open back. Features full length sleeve. Jieun tina fabrics jersey.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo JOSIE TOP TUTORIAL Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

 

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Josie Open Back Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Josie Open Back Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 135cm x 78cm / Kaca A4: 21 / Hurup AS: 24

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Josie Sway Back Top Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Josie Sway Back Top Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Josie Sway Back Top Tutorial

Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang.

Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch.

Begin by folding over half the seam allowance of the upper and lower edges of the balik deui buah. Fold over again, pin in place and stitch a row even distance from the edge to finish the seam allowances.

Ulang Lengkah 1 for the lower edge of the hareup potongan.

Cocog dua puncak balik deui buah Katuhu sisi babarengan.

Pin and stitch the neckline and lower edge as shown.

Motong sangu kelim, turn RS out and press. Top stitch 1cm away from the lower edge to neaten.

Lay the Top Back and Front RS together.

Pin and stitch at the shoulder seams.

Finish the seam allowance using zig zag stitch or an overlocker. Press the seams toward the Back. Top stitch 1cm away from the seam line to secure.

Buka nepi ka hareup jeung puncak balik deui. Line up on of the balik deui pieces to match the joining marks of the puncak balik deui. Pin in place and repeat with the other balik deui.

melu nu Sleeve Cuff in half and distribute evenly on the Sleeve. Pin and stitch in place.

Finish the seam allowance with zig zag stitch or an overlocker. Press the seam back toward the armscye and top stitch.

Lay the Sleeve RS together with the garment (ensuring to match balance marks).

Pin the shoulder seam then the underarm points before easing the rest of the sleeve head in.

Stitch and finish the seam allowance. Carefully press the seam towards the neckline using the point of the iron.

Top stitch.

Turn the garment Wrong Sides out and match sleeve and side seams.

Pin and stitch in place. Finish the seam.

Join the Neck Cuff seam allowances to create a continuous loop. Open the seam allowance and press.

Fold the neck cuff in half and evenly distribute around the neckline. betah teh Neck Cuff on.

panitik, stitch tur rengse dina sangu kelim.

Topstitch close to the seam allowance, approx. 5mm away.

meuli Josie Sway Back Top PDF Pola jahit Ieuh

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Josie Open Back Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Josie Open Back Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Josie Open Back Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Josie Open Back Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares