Kendall Inescapable Bodysuit Romper Pola PDF jahit

£ 3.80

atra

Panjelasan Produk

Kendall Inescapable Bodysuit Romper Pola PDF jahit

Kendall Inescapable Bodysuit Romper Pola PDF jahit

The Kendall Bodysuit features short legs and is designed with a back zip opening to keep wandering hands from pulling their clothes off. The top of the zip is covered with a button stand that can be fastened with a button or snap. A zip guard prevents the zip from rubbing against the back. The bodysuit can be made with or without sleeves.

Jieun tina fabrics jersey.

Mangga nempo KENDALL BODYSUIT TUTORIAL Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Inpormasi Tambahan

Size

0-2, 3-8, 9-14, All sizes bundle

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Inescapable Bodysuit Romper PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Inescapable Bodysuit Romper PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Inescapable Bodysuit Romper PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Inescapable Bodysuit Romper PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Inescapable Bodysuit Romper PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Inescapable Bodysuit Romper PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

0-2: ukuran Copyshop: 70cm X 34cm / Kaca A4: 8 / Hurup AS: 8
3-8: ukuran Copyshop: 107cm x 42cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15
9-14: ukuran Copyshop: 121cm x 49cm / Kaca A4: 15 /Hurup AS: 15

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Kendall Bodysuit Tutorial

Kendall Bodysuit Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Bodysuit Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kendall Bodysuit Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

Print the pattern piece, ensure to stick the pages together before attempting to cut any of the pieces out.

Begin by cutting out pieces.

Use zig zag stitch throughout this project or another stretch stitch.

 

Lay the main FRONT and BACK pieces right sides together. Pin and stitch the shoulder seams. Finish with an over locker or zig-zag.

Fold the SLEEVE CUFF piece in half along the dashed lines and pin onto the SLEEVE. Stitch and finish the seam allowance. Repeat for both sleeves.

Pin the SLEEVE right sides together with the FRONT and BACK, easing it into the armscye. Stitch and finish the seam. Repeat for the left side.

Pin and stitch from the SLEEVE CUFF to the end of the leg of the FRONT. Finish the seam. Malikan pikeun sisi séjén.

Fold the LEG CUFF piece in half along the dashed lines and ease onto the leg ends of FRONT and BACK. Finish the seam allowance.

Pin and stitch the inner leg seam allowance of FRONT and BACK together. Finish the seam allowance.

Fold the BUTTON FLAP in half along the dashed line RIGHT SIDES together. Stitch the top and bottom short end seam allowances together. Trim the seam allowances.

Turn RIGHT SIDES out.

Match the raw edges of the BUTTON FLAP to the seam allowance of one side of the top centre back. Pin and stitch 1.5cm down from the neckline.

 

Lay the two BACK pieces RIGHT SIDES together. (Try inserting one leg inside the other, this is often much easier to match the center seam allowances). Pin and stitch the center back, crotch and FRONT to the other half of the garment.

Secure your stitches with a few backstitches and then switch to a large machine stitch from the ZIP END POINT and complete sewing the center back up to the neckline. These are temporary stitches and will be removed after the zip is inserted.

 

Turn the garment WRONG SIDES out. Open up the centre back seam allowance and lay the zip along it, matching the zip teeth to the seamline.

Pin one side of the zip tape to the corresponding seam allowance. Stitch using a zip foot. Sew only through the zip tape and the seam allowance. Malikan pikeun sisi séjén.

Turn the garment RIGHT SIDES out.

Ensure to backstitch over the point where the zip meets the ZIP END POINT on the garment. Trim any excess zip tape.

Use small sharp scissors to unpick the large stitches along the center front to reveal the zip.

 

Fold the ZIP GUARD in half along the dashed line RIGHT SIDES together. Stitch the top and bottom short end seam allowances together.

Turn RIGHT SIDES out.

Match the raw edges of the ZIP GUARD to the seam allowance of one side of the zip opening. Sew directly on to the seam allowance next to the zip teeth.

Complete the garment by attaching the NECKLINE CUFF.

Fold it in half along the dashed lines WRONG SIDES TOGETHER. Tuck the seam allowance either end to the inside.

Ease the NECKLINE CUFF around the garment neckline and pin in place.

Stitch and finish the seam allowance as before.

 

Download the Kendall Bodysuit PDF Sewing Pattern here

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit