Louise Kalong Pola PDF jahit (50'S Style)

£ 3.91

The Louise Kaos nyaéta 50 urang gaya sapatu baju rok keur katresna yuswa 1 ka 14 taun.

Pakéan pitur rok bunderan nu boga lapisan tulle antara rok luar sarta pinding. A neckline sweetheart méré hiji touch tina elegance.

Pakéan nepi ku pita dina cangkéng jeung nganggo dasi cocog pikeun beuheung atanapi bulu.

SKU: LoDrSePa kategori: ,

gambaran

The Louise Kaos nyaéta 50 urang gaya sapatu baju rok keur katresna yuswa 1 ka 14 taun.

Pakéan pitur rok bunderan nu boga lapisan tulle antara rok luar sarta pinding. A neckline sweetheart méré hiji touch tina elegance.

Pakéan nepi ku pita dina cangkéng jeung nganggo dasi cocog pikeun beuheung atanapi bulu.

Sadia dina ukuran barudak 1-14 taun

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress PDF Sewing Pattern (50's Style)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress PDF Sewing Pattern (50's Style)

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 120cm x 57cm
Kaca A4: 21

Hurup AS: 18

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Louise Dress Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

You will need one set of each for the outer fabric, one set for the lining and as many tulle skirt pieces as you desire (recommended 1-3 layers).

Mark the all DARTS using continuous speed tailor’s tack or tailor’s chalk.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Fold the darts with fabric RIGHT SIDES together. Pin and stitch the darts for the FRONT and BACK BODICE pieces, for both the outer and lining pieces.

tip: Follow the Stitching Darts tutorial included with your pattern files.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Lay the lining and outer FRONT BODICE piece RIGHT SIDES together.

Pin in place around the armhole and neckline. Stitch the seam allowance.

Notch the seams and trim to 7mm.

Repeat for the two BACK BODICE pieces.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Open up the side seam of the FRONT and BACK BODICE and lay RIGHT SIDES together. Stitch from the bottom of the lining side seam to the bottom of the outer side seam, joining BACK to FRONT.

Notch the intersection of the FRONT and BACK where they meet at the underarm point.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Turn the BODICE RIGHT SIDES out and roll out the armhole and neckline seams. Press them flat.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Arrange all the skirt layers. Begin with the outer layer, then insert the tulle, then the lining.

Pin together around he waistline.

Stitch together within the seam allowance.

Lay the ZIP OPENING BINDING piece along the line shown on the skirt pattern.

Pin and stitch around the line as shown on the pattern pieces through all layers of the skirt.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Carefully snip down the central line of between the two rows of stitches. Finish approx 1cm before the end.

Snip from the central line to the corner points at the end of the zip opening.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Turn the binding to the WRONG SIDE of the skirt.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Join the bodice to the SKIRT.

Start from the centre back.

Pin the BODICE and SKIRT RIGHT SIDES TOGETHER at the waistline.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Ensure to line up the the BACK BODICE centre back seam allowance with the new ZIP BINDING piece inserted into the skirt.

Stitch the seam allowance.

Rengse the sangu kelim kalawan overlocker atawa zig-zag stitch. Trim if necessary.

ADVANCED TIP: Use bias binding to conceal the waistline seam allowance.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

With the garment WRONG SIDES OUT using a large machine stitch, sew the centre back BODICE and ZIP BINDING together.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Lay the zip tape down the centre of the seam allowance. Pin to either side of the seam allowance (avoiding pinning through the garment).

Using a zip foot sew the zip to each seam allowance folding the garment away to avoid sewing through.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Turn the garment RIGHT SIDES out.

Using the zip foot and starting from the right side, top stitch through the garment, zip tape and seam allowance the full length of the zip, backstitching over the end before completing up to the top again.

Using small scissors, carefully open up the machine basting stitches down the centre back.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Fold the seam allowance of the BACK BODICE shoulders inside itself.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

Insert the FRONT BODICE shoulder into the BACK BODICE shoulder.

Top stitch close to the seam on the BACK to secure.

Finish the hems for the lining and outer SKIRT either by adding a trim, creating a rolled hem, or using an edge stitch on an overlocker.

Below shows how to add a lace trim:
Apply the trim as you sew, leaving approx. 1cm unstitched to allow to fold. Complete the trim edge by folding the ends of the trim as shown and stitch in place to secure the loop.

Stitch with zig-zag.

Fold trim to WS and top-stitch with zig-zag stitch to secure.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress Tutorial

To complete the TIE lay both pieces RIGHT SIDES together.

Pin then stitch the seam allowance all the way round leaving an unstitched gap of about 10cm.

Clip and trim the seam allowance.

Turn the TIE RIGHT SIDES out. Fold the seam allowance of the opening inside and press the whole TIE flat.

Top stitch close to the edge all the way round to secure the opening and strengthen the TIE.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress PDF Sewing Pattern (50's Style)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress PDF Sewing Pattern (50's Style)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress PDF Sewing Pattern (50's Style)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Louise Dress PDF Sewing Pattern (50's Style)

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares