Marisa Bikini Pola PDF jahit

£ 3.34£ 6.21

Meunang siap for si isal jeung bikini ieu. Featuring dasi samping bikini ieu adjustable sareng nyaman.

pinuh malik, milih dua fabrics béda pikeun nyocogkeun mood Anjeun (and make everyone else think you have twice as many swimsuits!). Divide the required amount of fabric by two to get the quanity needed for the inner and outer swimsuit.

atra
SKU: 2594 kategori: ,

gambaran

Marisa Bikini Pola PDF jahit

Marisa Bikini Pola PDF jahit

Meunang siap for si isal jeung bikini ieu. Featuring dasi samping bikini ieu adjustable sareng nyaman.

pinuh malik, milih dua fabrics béda pikeun nyocogkeun mood Anjeun (and make everyone else think you have twice as many swimsuits!). Divide the required amount of fabric by two to get the quanity needed for the inner and outer swimsuit.

Sadia dina ukuran UK: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18. Please check the sizing chart to find your size.

You can purchase the bikini set or just the top or the bottoms.

Mangga nempo Marisa Bikini Tutorial here or click the tab below to open it in this page.

Printing instructions can be found here
All patterns come as fully scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.
Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.
A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.



Sponsor gancang:

Pangmayaran na currencies
Parentah percetakan
FAQ urang
sokongan

Additional information

Pattern

Bikini & Bottoms, Bottoms only, Top only

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Bikini Set: ukuran Copyshop: 67cm X 84cm / A4 Kaca: 16 / Hurup AS: 16

Bikini Top: ukuran Copyshop: 33cm x 65cm / A4 Kaca: 8 / Hurup AS: 8

Bikini Bottoms: ukuran Copyshop: 58cm x 51cm / A4 Kaca: 9 / Hurup AS: 9

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Marisa Bikini Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Begin by cutting out the pattern pieces for the necessary size.

Fold the crotch for the correct size and tape in place.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Cut out all pattern pieces.

Lay the main fabric and lining fabric RIGHT SIDES together. Lay the GUSSET on top of the FRONT piece lining up the crotch seam.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Pin the elastic around all seam allowances leaving only the area for the TIE LOOPS open.

Stitch the elastic to the seam allowance using zig-zag stitch. Leave a 10cm space unstitched as shown on the pattern.
Ensure to backstitch when finishing for the 10cm gap and when starting to stitch again after it.

Stitch the elastic to the seam allowance using zig-zag stitch.

Ensure to backstitch when finishing for the 10cm gap and when starting to stitch again after it.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Fold all TIE LOOPS in half.

Use zig-zag stitch to sew the seam allowance.

Turn RIGHT SIDES out with the seam line to the inner center.

Fold in half lengthways.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Insert the TIE LOOPS into the FRONT of the monokini, between the inner and outer fabric.

Pin and stitch the seam allowance using straight stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Create the TIES by following the STRAPS AND TIES TUTORIAL.

If you have a seam turner:
Fold the TIES in half lengthways and sew the seam allowance with zig-zag stitch. Turn RIGHT SIDES out using a seam turner.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Pull the monokini RIGHT SIDES out through the open 10cm space.

Fold the seam allowance of the opening inside. Secure using small, loose overhand stitches.

Insert the TIES into the TIE LOOPS and your monokini is now complete!

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares