Nellie Romper adaptif Busana keur Barudak Pola PDF jahit (ukuran 3-14 taun)

£ 4.37

atra

gambaran

jas romper Ieu ciri hiji lawang hareup asimétri nu manjangan sabudeureun duanana sleeves na neckline nu. Gede pikeun barudak yuswa 3-14 taun heubeul anu merlukeun hiji gaya pésta adaptif.

Additional information

Child Sizes (per set)

3-8, 9-14

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Adaptive Clothing for Children PDF Sewing Pattern (sizes 3-14 years)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Adaptive Clothing for Children PDF Sewing Pattern (sizes 3-14 years)

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Size 3-8: ukuran Copyshop: 156cm x 65cm / Kaca A4: 24 / Hurup AS: 28

Size 9-14: ukuran Copyshop: 192cm x 85 / Kaca A4: 35 / Hurup AS: 40

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Nellie Romper Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Tutorial

Images are available in the downloaded version

Print the pattern piece, ensure to stick the pages together before attempting to cut any of the pieces out.

Begin by cutting out pieces.

Lay FRONT 1 RIGHT SIDES together with the BACK.

panitik, stitch and trim the side seam allowance.

Finish using zig-zag stitch or an overlocking stitch.

Repeat for FRONT 3 and the other BACK.

Lay FRONT 2 RIGHT SIDES together with the BACK along the leg seam allowance.

panitik, stitch, trim and finish as before.

Apply the LEG CUFF to the lower leg of FRONT 3 and the BACK. Ease it on, pin, stitch, trim and finish the seam allowance.

Lay FRONT 3 RIGHT SIDES together with the BACK.

Pin stitch, trim and finish the inside seam allowance.

Match the armscye seam allowance of the SLEEVE with the armscye of the BACK and FRONT pieces, RIGHT SIDES together.

panitik, stitch, trim and finish the seam allowance.

Ease the LEG CUFF onto the lower leg, acrosee FRONT 1, BACk and FRONT 2. Pin stitch, trim and finish.

Begin applying the OPENING CUFF by pinning the end to one side of the lower legs. Curve the CUFF off the end of the seam allowance so it neatens the edge.

Ease the CUFF all around the FRONT, SLEEVES and NECKLINE. Pin in place and ensure it is evenly EASED all around.

panitik, stitch, trim and finish the seam allowance.

Use the FASTENING PLANNER to help decide the placement of the snaps along the center front and arms.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Adaptive Clothing for Children PDF Sewing Pattern (sizes 3-14 years)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Adaptive Clothing for Children PDF Sewing Pattern (sizes 3-14 years)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Adaptive Clothing for Children PDF Sewing Pattern (sizes 3-14 years)

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Nellie Romper Adaptive Clothing for Children PDF Sewing Pattern (sizes 3-14 years)

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares