Safari Baby Pola simbut PDF jahit

£ 4.83

SKU: SBBPSP kategori: , tags: , , , ,

gambaran

Kaahlian dasar Dipikabutuh:

  • straight stitch by hand and on the machine
  • blanket stitch

pola Description:

Kuring dijieun ieu kado pikeun babaturan kuring expecting adina.

An adorable gift for an expecting friend or young member of the family. Follow a full colour step-by-step tutorial to create this snuggly blanket that will be cherished for years to come.
Finished size: 125cm x 90cm

sizing / ukuran réngsé:

  • 125cm x 90cm

bahan:

  • 2x: 9cm x 93cm yellow fabric
  • 2x: 15cm x 93cm blue fabric
  • 1x: 18cm x 93cm beige fabric
  • 1x: 40cm x 93cm beige fabric
  • 1x: 30cm x 93cm white fabric
  • 1x: 129cm x 93cm fabric for back
  • 1x: 125cm x 90cm wadding
  • white embroidery thread
  • white cotton
  • brown embroidery thread
  • fleece and fur scraps for appliqu

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 77cm x 30cm / Kaca A4: 8 / Hurup AS: 8

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ti menu panarjamahan boh dina menu sisi-leungeun katuhu atawa di handapeun kaca nu mana wae.

Simbut Safari Baby 2 tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Cut out all pattern pieces. Begin by pinning the appliqué animals into place on the white fabric.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Use an appliqué stitch such a blanket stitch and secure the animal pieces in place using the white thread.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Finish the animal features using the brown embroidery thread. Use bullion knots and straight stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Pin and stitch the yellow, blue and beige fabric in order. Set the seams by pressing and then press them flat.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Lay the front and back pieces of the blanket, right sides together. Pin and stitch the top first, then the sides, then the bottom leaving a 30cm section open.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Trim the corners.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Turn the blanket rights sides out and press the seams flat.

Insert the wadding.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Slip stitch the 30cm opening at the bottom, closed.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 2 Tutorial

Top stitch the circumference of the blanket and along the edge of each panel of coloured fabric.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares