Pola Sophie Shrug PDF jahit

£ 3.20

Cocog jeung fabrics jersey, the close fitting Sophie Shrug features a sweeping front panel that can be used as a wrap or left open for a smart casual look.

kategori: ,

gambaran

Pola Sophie Shrug PDF jahit

Pola Sophie Shrug PDF jahit

Cocog jeung fabrics jersey, the close fitting Sophie Shrug features a sweeping front panel that can be used as a wrap or left open for a smart casual look.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo Sophie Shrug Tutorial here or click the tab below to open it in this page.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu

All patterns come as fully scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 90cm x 76cm

A4 Kaca: 15

Hurup AS: 15

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Sophie Shrug Tutorial

Sophie Shrug Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

1.5cm kelim sangu kaasup
Begin by creating rolled hems along the SLEEVE cuffs. You may like to use a hemmer foot or manually turn the hems over and pin.

Prepare the SHRUG PANEL by cutting a length of fabric 40cm x 200cm. Ensure to use a jersey fabric that is a similar appearance on the RIGHT and WRONG sides as they will both be visible when completed.

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Place the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK.

Pin and stitch the shoulder seams. Finish the seam using zig zags stitch or an overlocking stitch.

Open up the FRONT and BACK.

Ease the SLEEVE head in, pinning the match points.

Stitch and finish the seam allowances as before.

Turn the garment WRONG SIDES out. Align the side and SLEEVE seam allowances. Pin stitch and finish the seam allowances.

Take the SHRUG PANEL, make a twist in the length so that you can now lay a RIGHT SIDE with a WRONG SIDE.

With the SHRUG PANEL placed with a RIGHT SIDE to a WRONG SIDE, pin and stitch the seam allowance to create one continuous loop with a twist in it.

With RIGHT SIDES together, match the seam allowance of the SHRUG PANEL with the centre back of the neckline. Ensure the twist is at the bottom.

Pin the SHRUG PANEL to the BACK and FRONT neckline and down the FRONT to the hem. Stitch and finish.

The panel will extend below the garment.

To complete the garment, create a rolled hem as previously created in Step 1. Follow the twist in the SHRUG PANEL to roll the hem along the BACK and around both visible seam allowances of the SHRUG PANEL.

 

Download the Sophie Shrug PDF Sewing Pattern here

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sophie Shrug PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit