Tatiana Jersey rok Pola PDF jahit

£ 3.91

Tatiana Jersey rok Pola PDF jahit

Nyaman rok panjang pinuh jersey featuring wates samping splits. Waistband nyaeta dina hips na fits snuggly babak di hip na thighs.

Pola anu availble dina ukuran UK 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Aya sasayogian

SKU: TaJeSkPDSePa kategori: ,

gambaran

 

Tatiana Jersey rok Pola PDF jahit

Tatiana Jersey rok Pola PDF jahit

Comfortable full length jersey skirt featuring side splits. Waistband is on the hips and fits snuggly round the hips and flares slightly down to the hem.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo TATIANA SKIRT TUTORIAL Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

 

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 110cm x 50cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Tatiana Skirt Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Skirt Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Skirt Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Cut one length of 25mm wide elastic the same length as your Waistband pattern piece.

Finish the side and hem seam allowances of the balik deui jeung hareup pieces using either an overlocker or zig-zag stitch. Trim if necessary.

Mark side split points on hareup jeung balik deui buah.

tip: Use a ballpoint jersey sewing machine needle.

Jeung balik deui jeung hareup Sisi katuhu babarengan, pin and stitch up to the side split points.

Press seams open.

 

Take the Side Split beungkeutan pieces and finish all seam allowances except for one short edge (to be used as the hem edge).

Cut Side Split beungkeutan in half as shown on the pattern piece with the broken line.

Lay one Side Split beungkeutan piece RS together with one Side Split seam allowance of the skirt. The beungkeutan will begin 3cm above where the split starts.

Ensure to have the short overlocked edge above the split and the un-overlocked edge at the hem.

Stitch a 1.5cm seam allowance.

Trim the seam allowance to 75mm.

Ulang Lengkah 4 for each Side Split beungkeutan potongan.

melu nu beungkeutan back on itself to conceal the seam allowance.

Top stitch with straight stitch approx 1cm from the garment edge. Ensure to stitch straight across the top point of the split also.

melu nu Waistband piece in half RS together. Stitch the seam allowance across the shorter edges to create a loop.

Take the elastic and overlap the seam allowances and sew down the centre of the overlap. Sew back and forth a couple of times to ensure its secure.

melu nu Waistband in half Wrong Sides together.

Place the elastic inside the waistband.

Arrange the Waistband and elastic around the top of the garment. Match the Centre Back seam of the waistband with the CB of the garment.

Pin CB to CB and Center hareup to CF. Ease the rest of the waistband on to the garment and sew with zig-zag stitch. Rengse dina sangu kelim.

melu nu Waistband so it is RS out and the seam allowance is down.

Top stitch the Waistband seam allowance down by sewing zig-zag approx. 5mm from the Waistband seamline.

Melu hem nu leuwih ka arah 7.5mm WS, lajeng melu leuwih 7.5mm séjén pikeun ngalengkepan éta sangu kelim. Top stitch using straight stitch approximately 6mm from the garment edge to finish.

Mencet sadayana seams.

meuli Tatiana Skirt PDF Sewing Pattern Ieuh

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tatiana Jersey Skirt PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.




Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares