Tahu Sumedang Jersey Raglan leungeun baju Jumper pikeun Anjing PDF Pola jahit

£ 5.40

atra
SKU: 2785 kategori: ,

gambaran

Tahu Sumedang Jersey Raglan leungeun baju Jumper pikeun Anjing PDF Pola jahit

Jieun jumper lucu keur sobat furry Anjeun! Featuring sleeves raglan tur dijieun tina jersey manteng, this jumper is easy and comfortable to get on and off your pet. Choose to create with a hood or without. The hem, sleeves and neckline are finished with a jersey cuff for comfort and style.

Download comes complete with a colour tutorial and the pattern in sizes 1-18.

Additional information

Dog Sizes

SMALL (1-6), MEDIUM (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

IMPORTANT PET SAFETY:

Some pets enjoy wearing clothes and some DON’T

NEVER FORCE your pet to wear clothes if they don’t want to.

Indications include:
Ears flat
Tail between legs
Running away
Whimpers/growls

NEVER LEAVE A PET ALONE FOR LONG PERIODS WHILE WEARING CLOTHES

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

PATTERN SETS

Small: Kaca A4: 8 / surat AS: 10 / ukuran Copyshop: 104cm x 35cm

Medium: Kaca A4: 18 / surat AS: 18 / ukuran Copyshop: 145cm x 48cm

Large: Kaca A4: 28 / surat AS: 32 / ukuran Copyshop: 185x 64cm


SMALL SIZES

Size 1: Kaca A4: 6 / surat AS: 6 / ukuran Copyshop: 64cm x 25cm

Size 2: Kaca A4: 6 / surat AS: 6 / ukuran Copyshop: 74cm x 24cm

Size 3: Kaca A4: 6 / surat AS: 8 / ukuran Copyshop: 79cm x 27cm

Size 4: Kaca A4: 8 / surat AS: 8 / ukuran Copyshop: 85cm x 28cm

Size 5: Kaca A4: 8 / surat AS: 8 / ukuran Copyshop: 91cm x 30cm

Size 6: Kaca A4: 8 / surat AS: 8 / ukuran Copyshop: 97cm x 32cm


MEDIUM SIZES

Size 7: Kaca A4: 8 / surat AS: 10 / ukuran Copyshop: 104cm x 35cm

Size 8: Copyshop Size: 118x 37cm / Kaca A4: 10 / Hurup AS: 10

Size 9: Copyshop Size: 122x 37cm / Kaca A4: 10 / Hurup AS: 10

Size 10: Copyshop Size: 128cm x 40cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 18

Size 11: Copyshop Size: 131cm x 42cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 18

Size 12: Copyshop Size: 133cm x 45cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 18


LARGE SIZES

Size 13: Copyshop Size: 143cm x 46cm / Kaca A4: 18 / Hurup AS: 18

Size 14: Copyshop Size: 159cm x 49m/ A4 pages: 18 / Hurup AS: 21

Size 15: Copyshop Size: 158cm x 52cm / Kaca A4: 18 / Hurup AS: 21

Size 16: Copyshop Size: 172cm x 53cm / Kaca A4: 21 / Hurup AS: 21

Size 17: Copyshop Size: 170cm x 55cm / Kaca A4: 21 / Hurup AS: 21

Size 18: Copyshop Size: 179cm x 59cm / Kaca A4: 21 / Hurup AS: 21

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

[display-posts id=”2863″ post_type=tutorialsinclude_content=truewrapper=div”]

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Jersey Raglan Sleeve Jumper for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares