Privatumo politika

Privatumo politika

Tailoress yra įsipareigojusi saugoti jūsų privatumą. Susisiekite su mumis jei turite kokių nors klausimų ar problemų, susijusių su savo asmens duomenų naudojimą ir mes mielai Jums padėti.

Naudodamiesi šiuo tinklalapiu ir / ar paslaugas, Jūs sutinkate, kad Jūsų asmens duomenis, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje.

Turinys

  1. Apibrėžimai, naudojami šiame politika
  2. Duomenų apsaugos principai sekame
  3. Kokias teises jūs turite dėl jūsų asmeninis duomenys
  4. Kokius asmeninius duomenis mes renkame apie jus
  5. Kaip mes naudojame jūsų asmeninę duomenys
  6. Kas dar turi priėjimą prie savo asmens duomenų
  7. Kaip mes apsaugoti savo duomenis
  8. Informacija apie slapukus
  9. Kontaktinė informacija

apibrėžimai

Asmeniniai duomenys - bet kokia informacija, susijusi su nustatytu ar galimu nustatyti fiziniu asmeniu.
Apdorojimas - bet kokia operacija ar operacijų rinkinį, kuris yra atliekamas asmens duomenų ar asmens duomenų rinkinių.
duomenų subjektas – fizinis asmuo, kurių asmens duomenys yra tvarkomi.
vaikas – fizinis asmuo pagal 16 metų.
Mes / mūsų (arba kapitalizuotos arba negali) - Dėl Tailoress

Duomenų apsaugos principai

Pažadame sekti šiuos duomenų apsaugos principus:

  • Tvarkymas yra teisėtas, šviesus, skaidrus. Mūsų perdirbimo veikla turi teisėtus pagrindus. Mes visada apsvarstyti savo teises prieš asmens duomenų tvarkymo. Mes Jums suteiksime informaciją apie tvarkymu prašymu.
  • Apdorojimas tik tuo tikslu. Mūsų perdirbimo veikla atitiktų tikslą, dėl kurio Asmeniniai Duomenys buvo renkami.
  • Apdorojimo daroma su minimalia duomenų. Mes tik rinkti ir apdoroti minimalų kiekį asmens duomenis, reikalingus bet kokiam tikslui.
  • Apdorojimas ribojamas laikotarpį. Mes ne aukštesnėje savo asmeninius duomenis ilgiau nei reikia.
  • Mes padarysime viską, kad būtų užtikrintas duomenų tikslumas.
  • Mes padarysime viską, kad užtikrinti vientisumą ir konfidencialumą duomenų.

Duomenų subjekto teisės

Duomenų subjektas turi šias teises:

  1. Teisė į informaciją - reiškia, kad jūs turite teisę žinoti, ar jūsų asmens duomenys yra tvarkomi; kokie duomenys yra renkami, iš kur jis gaunamas ir kodėl ir kam ji yra perdirbama.
  2. Teisė susipažinti - reiškia, kad jūs turite teisę susipažinti su surinktais iš / apie jus duomenis. Tai apima savo teisę reikalauti ir gauti iš Jūsų asmeniniai duomenys surinkta kopiją.
  3. Teisė ištaisyti - reiškia, kad jūs turite teisę reikalauti ištaisyti ar ištrinti savo asmens duomenis, kurie yra netikslūs ar neišsamūs.
  4. Teisė Erasure - prasmė tam tikromis aplinkybėmis galima prašyti jūsų asmens duomenys būtų ištrinti iš mūsų įrašų.
  5. Teisė apriboti apdorojimas - tai reiškia, kai taikomos tam tikros sąlygos, Jūs turite teisę apriboti jūsų asmens duomenis.
  6. Teisė prieštarauti tvarkymui - tai reiškia, kad tam tikrais atvejais turite teisę nesutikti, kad tvarkymu jūsų asmens duomenų, pavyzdžiui, tiesioginio marketingo atveju.
  7. Teisė prieštarauti automatizuotas apdorojimas - reiškia, kad jūs turite teisę nesutikti, kad automatizuoto duomenų tvarkymo, įskaitant profiliavimas; ir negali būti priimtas sprendimas pagrįstas tik automatizuotu duomenų tvarkymu,. Ši teisė galite naudotis, kai yra iš profiliavimo, kad sukelia teisines pasekmes dėl arba žymiai įtakos jums rezultatas.
  8. Teisė į duomenų perkeliamumą - Jūs turite teisę gauti savo asmens duomenis į mašininio skaitymo forma arba, jei tai yra įmanoma, kaip tiesioginio perdavimo iš vienos į kitą procesorius.
  9. Teisė pateikti skundą - tuo atveju, kad mes atsisakome savo prašymą pagal prieigos teises, mes suteiksime Jums su priežasties, kodėl. Jei nesate patenkintas tuo, kaip jūsų prašymas buvo perkrauta prašome susisiekti su mumis.
  10. Teisė už pagalba priežiūros institucija - reiškia, kad jūs turite už priežiūros institucijos pagalbos ir kitų teisės gynimo priemonių, pavyzdžiui, reikalaujant žalos atlyginimo teisė teisę.
  11. Teisė atšaukti sutikimą - turite teisę neatšaukti jokių davė sutikimą perdirbti jūsų asmens duomenų.

Duomenų mes renkame

Informacija, kurią pateikėte mums
Tai gali būti jūsų elektroninio pašto adresas, vardas, atsiskaitymo adresas, namų adresas ir tt - daugiausia informaciją, kuri yra būtina užtikrinant jums produktą / paslaugą arba padidinti savo klientų patirtį su mumis. Mes išgelbėti jūsų pateiktą informaciją su mumis, kad galėtumėte komentuoti ar atlikti kitus veiksmus svetainėje. Ši informacija apima, pavyzdžiui, Jūsų vardas ir el-pašto adresas.

Informacija automatiškai renkami apie jus
Tai apima informaciją, kuri automatiškai saugomą slapukus ir kitų sesijos įrankiai. Pavyzdžiui, Jūsų pirkinių krepšelis informacijos, Jūsų IP adresas, Jūsų apsipirkimo istorija (jei yra kokia nors) ir tt. Ši informacija naudojama siekiant pagerinti savo klientų patirtį. Kai naudojatės mūsų paslaugomis arba pažvelgti į mūsų svetainėje turinį, Jūsų veikla gali būti prisijungęs.

Viešai prieinama informacija
Mes galime rinkti informaciją apie jus, kad yra viešai prieinama.

Kaip mes naudojame jūsų asmeninę duomenys

Mes naudojame jūsų asmeninius duomenis, siekiant:

  • teikia savo paslaugas jums. Tai apima, pavyzdžiui registruoti savo paskyros; suteikti jums su kitais produktais ir paslaugomis, kurios prašėte; suteikti jums reklaminių straipsnių, jūsų prašymu ir bendrauti su jumis dėl šių produktų ir paslaugų; bendrauti ir bendrauti su jumis; ir pranešimo apie jus keisti bet paslaugos.
  • padidinti savo klientų patirtį;
  • savo įsipareigojimų pagal įstatymą ar sutarties;

Mes naudojame jūsų asmens duomenis teisėtais pagrindais ir / arba jūsų sutikimo.

Apie sutarties sudarymą arba vykdyti sutartinius įsipareigojimus priežasčių, Mes gaminame jūsų asmeninius duomenis šiais tikslais:

  • identifikuoti jus;
  • suteikti jums paslaugą arba siųsti / Jums pasiūlyti produktą;
  • bendrauti arba pardavimo ar sąskaitų faktūrų išrašymo;

Dėl teisėtų interesų žemės, Mes gaminame jūsų asmeninius duomenis šiais tikslais:

  • atsiųsti asmeninį pasiūlymus * (pas mus ir / ar mūsų kruopščiai atrinktų partnerių);
  • valdyti ir analizuoti mūsų klientų bazę (pirkimo elgsena ir istorija) siekiant pagerinti kokybę, įvairovė, ir prieinamumas produktus / paslaugas pasiūlė / teikiama;
  • atlikti klausimynus apie klientų pasitenkinimą;

Tol, kol jūs ne mus informavo kitaip, Mes manome, siūlanti tau produktus / paslaugas, kurios yra panašios arba pats savo pirkimo Istorija / peržiūrintys elgesį būti mūsų teisėtas interesas.

Su jūsų sutikimo mes apdorojame jūsų asmeninius duomenis šiais tikslais:

  • siųsti jums laiškus ir kampanijos pasiūlymus (pas mus ir / ar mūsų kruopščiai atrinktų partnerių);
  • kitiems tikslams mes paprašėme savo sutikimą;

Mes jūsų asmens duomenų, siekiant įvykdyti pareigą kyla iš teisės ir / arba naudoti savo asmeninius duomenis įstatymų numatytais parinkčių. Mes pasiliekame teisę anonimiškumą Asmens duomenys, surinkti ir naudoti tokius duomenis. Mes naudosime duomenis nepatenka į šios politikos taikymo sritį tik tada, kai ji yra anonimiškai. Mes išgelbėti savo atsiskaitymo informaciją bei kitą informaciją, surinktą apie jus tol, kol reikia apskaitos tikslais ar kitų įsipareigojimų, kylančių iš teisės.

Galime apdoroti jūsų asmeninius duomenis papildomais tikslais, kurie nėra paminėti, bet yra suderinama su pirminiu tikslu, dėl kurio duomenys buvo surinkta. Padaryti tai, mes užtikrinsime, kad:

  • tarp tikslais nurodo, kontekstas ir pobūdis asmens duomenys tinka tolesniam perdirbimui;
  • tolesnis apdorojimas nepakenks savo interesus ir
  • ten būtų tinkama apsaugos perdirbimui.

Mes informuosime Jus bet kokio tolesnio apdorojimo ir tikslais.

Kas dar gali pasiekti Jūsų asmeniniai duomenys

Mes nesidaliname savo asmens duomenimis su nepažįstamais.

Mes tik dirbti su tvarkymo partnerių, kurie galėtų užtikrinti tinkamą apsaugos lygį savo asmens duomenų. Mes atskleisti jūsų asmens duomenų perdavimo trečiosioms šalims arba valstybės pareigūnams, kai mes yra teisiškai įpareigotos tai padaryti. Mes galime atskleisti jūsų asmens duomenų perdavimo trečiosioms šalims, jei turite sutiko jį arba jei yra kitų teisinių priežasčių jį.

Kaip mes apsaugoti savo duomenis

Mes darome viską, kad išlaikyti jūsų asmeninis duomenys saugūs. Mes naudojame saugias protokolus bendravimo ir perduodant duomenis (pavyzdžiui, HTTPS). Mes naudojame anonimiškumą ir pseudonymising jei tinka. Mes stebime mūsų sistemas galimų spragų ir išpuolių.

Nors mes stengiamės mes negalime garantuoti informacijos saugumą. tačiau, Pažadame pranešti tinkamas institucijas duomenų saugumo pažeidimus. Mes taip pat praneš, jei yra grėsmė jūsų teises ar interesus. Mes padarysime viską, ką pagrįstai galima išvengti saugumo pažeidimus ir padėti valdžios institucijos turėtų atsirasti bet kokius pažeidimus.

Jei turite su mūsų sąskaitą, dėmesį, kad jūs turite išsaugoti savo paslaptį vardą ir slaptažodį.

vaikai

Mes neketiname rinkti ar sąmoningai rinkti informaciją iš vaikų. Mes neturime nukreipti vaikus su mūsų paslaugas.

Slapukai ir kitos technologijos mes naudojame

Mes naudojame slapukus ir / ar panašias technologijas analizuoti klientų elgesį, administruoti svetainę, track vartotojai’ judesiai, ir rinkti informaciją apie vartotojų. Tai daroma siekiant individualizuoti ir sustiprinti savo patirtimi su mumis.

Slapukas yra nedidelis tekstinis failas saugomas jūsų kompiuteryje. Slapukai parduotuvė informacija, kuri yra naudojama siekiant padėti padaryti svetainės dirbti. Tik mes galime pasiekti sukurtus sausainėlius mūsų svetainėje. Galite valdyti slapukus tuo naršyklės lygio. Nurodykite išjungti slapukus, gali trukdyti jūsų naudojimąsi tam tikrų funkcijų.

Mes naudojame slapukus šiems tikslams:

  • Reikalingi slapukai - šie slapukai reikalinga jums galės naudoti keletą svarbių funkcijų mūsų svetainėje, tokias kaip prisijungimas. Šie slapukai nerenka jokios asmeninės informacijos.
  • Funkcionalumas slapukai - šie slapukai funkcionalumą, kuris leidžia naudotis mūsų paslaugomis patogiau ir daro teikti daugiau asmeniniams funkcijas galima. Pavyzdžiui, jie gali prisiminti savo vardą ir elektroninio pašto komentare formų, todėl jūs neturite iš naujo įvesti šią informaciją, kitą kartą, kai komentuodamas.
  • Analytics "slapukai – Šie slapukai naudojami sekti naudojimą ir veikimą mūsų svetainėje ir paslaugų
  • Reklamos slapukai – Šie slapukai naudojami pristatyti skelbimus, kurie yra svarbūs jums ir jūsų interesus. Papildomai, jie naudojami riboti, kiek kartų jūs matote skelbimą. Jie paprastai yra dedamas į svetainę iš reklamos tinklų su svetaine operatoriaus leidimo. Šie slapukai nepamirškite, kad turite aplankė svetainę ir ši informacija būtų dalijamasi su kitomis organizacijomis, kaip antai reklamuotojams. Dažnai orientacija ar reklama slapukai bus susiję su svetainės funkcionalumą teikiamos kitos organizacijos.

Galite pašalinti slapukus, saugomus jūsų kompiuteryje per savo naršyklės nustatymus. Arba, galite valdyti keletą 3rd party cookies naudojant privatumo didinimo platformos, kaip antai optout.aboutads.info arba youronlinechoices.com. Norėdami gauti daugiau informacijos apie slapukus, apsilankymas allaboutcookies.org.

Mes naudojame Google Analytics matuoti srautą į mūsų svetainę. "Google" turi savo privatumo politiką, kuri galite peržiūrėti čia. Jei norite atsisakyti sekimo "Google Analytics", aplankyti atsisakymo puslapyje "Google Analytics".

Kontaktinė informacija

priežiūros institucija
paštas: casework@ico.org.uk
telefonas: 0303 123 1113

Pasikeitimai šioje privatumo politikoje

Mes pasiliekame teisę daryti pakeitimą šios privatumo politikos.
Paskutinis pakeitimas buvo padarytas gegužės 3, 2018.

akcijos