Модел за шиење женски комбинезон – Валентина микс & Фустан за натпревар & Комплет за комбинезони

Модел за шиење женски комбинезон. With the Valentina bundle you are limited only by your imagination. Create sultry, sophisticated looks for evening wear from velvets and satins, or casual effortless styles for daywear from jerseys and voiles. The Valentina can be styled for comfort or high fashion.

Featuring multiple drapes and cowls it hugs around the body and makes interesting lines. На половината е донесена во со нерешен резултат, додека остатокот од облеката тече низ слика. This bias cut design is a wardrobe game-changer.

Pattern comes complete with four top styles, a skirt and trouser which can be made alone or combined into dresses or jumpsuits. This pattern requires no special techniques to create, but a bias binder attachment would speed up application for Style 1 & 4 as well as the waist ties.

Овој дизајн опремен во Една планета Норвич фестивал на 10-ти јуни 2018. Моделирани од танчерка розова мај

Се создаде со помош маичка или се водат ткаенини кои го прават мека завеси за најдобар ефект.

Достапни во големини: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

инструкции за печатење може да се најде тука.

Сите модели доаѓаат како целосна документи скала за да ви овозможи да се печати на различни големини на страници, како и А4 и САД писмо големина документи.

Секој симнување доаѓа со упатство со боја шеми или фотографии.

А 1.5cm додаток споеви се вклучени во сите шема парчиња, освен ако не е поинаку назначено.

STYLE 1 VIDEO TUTORIAL

STYLE 2 VIDEO TUTORIAL

STYLE 3 VIDEO TUTORIAL

STYLE 4 VIDEO TUTORIAL

SKIRT VIDEO TUTORIAL

TROUSER VIDEO TUTORIAL

1 преглед за Модел за шиење женски комбинезон – Валентина микс & Фустан за натпревар & Комплет за комбинезони

  1. Дагмар (проверат сопственикот)

    Love this Look. I hope i can do it😍

Само најавени корисници кои купиле овој производ може да ја напушти преглед.

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Модел за шиење женски комбинезон – Валентина микс & Фустан за натпревар & Комплет за комбинезони
£9.00