Georgianna Kaos Pola PDF jahit

£ 5.52

SKU: 2687 kategori: ,

gambaran

Georgianna Kaos Pola PDF jahit

Create for yourself a stunning garment that can be worn as a dress or more casual with leggings or jeans. The Georgianna Dress is a loose fitting garment with a gently scooped hemline that lowers at the sides and raises at the center back and front.

This dressmost attention-seeking aspect is its open sleeves, which reveal the full length of the arm from the shoulder to wrist. The center back opens to the waist and fastens at the neckline with a hook and eye.

The body is lined and the sleeves are left unlined.

Sadia dina ukuran UK: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18 please view the sizing Bagan to check for your correct size.

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 69cm x 173cm
Kaca A4: 28

Hurup AS: 28

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Georgianna Dress Tutorial

Georgianna Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

Mark the FRONT darts using tailor’s tacks.

Pin and stitch the darts. pers.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Lay the FRONT and BACK garment pieces RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the shoulder seams.

Pin and stitch the side seams. Finish the seam allowances with zig-zag stitch or an overlocker stitch. Press seams.

Repeat Steps 1 jeung 2 for the lining pieces.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Place the lining RIGHT SIDES together with the main garment.

Pin and stitch the seam allowance of the neckline and down the back to the BACK OPENING POINT.

Clip the seam allowances around the neckline carefully, to allow it to lay flat once turned RIGHT SIDES out.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Open up the lining from the main garment fabric and match RIGHT SIDES together all along the centre BACK seam allowance, from the lining hem to the main garment hem.

Pin and stitch the seam allowance.

Notch the seam intersection at the BACK OPENING POINT to allow the seam to lay flat once turned to the RIGHT SIDE.

Turn the garment to the RIGHT SIDE and press neckline seams.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Take the CUFF pieces. If you are using iron on interfacing apply this now, or if you are using sew in simply pin in place on the WRONG SIDE.

Fold the CUFF in half RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the short seam allowance.

Fold the CUFF in half lengthways to complete.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Create rolled hems along the long edges of the SLEEVE pieces.

Roll each seam allowance 0.75mm over to the WRONG SIDE and then again another 0.75mm.

Pin and stitch in place. Press the seams flat.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Prepare the SLEEVE by hand basting within the seam allowance of the SLEEVE wrist.

Secure one end of the basting to a pin with a figure of eight and gently pull the other end to gather.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

With the CUFF WRONG SIDES together with the SLEEVE wrist, ease the wrist onto the seam allowance of the cuff.

To neatly sew the SLEEVE to the CUFF create a french seam:

Pin in place all around. Sew 0.75mm into the seam allowance. Trim seam allowance to 5mm.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Turn the SLEEVE RIGHT SIDES out and fold the CUFF back so it faces RIGHT SIDES with the SLEEVE.

Pin the remaining 0.75mm seam allowance to conceal the first seam. Stitch all around to complete.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

To insert the SLEEVE use a french seam again:

Begin by inserting the SLEEVE WRONG SIDES together with the garment.

Incase your sleeve head has stretched out of shape, you may need to use the method in Step 6 to regain the correct size to fit the armscye.

Gently ease the SLEEVE head into the armscye, begin by pinning the top centre points to match the shoulder seam. Match the UNDERARM POINT to the side seam then ease the rest in. Stitch a 0.75mm seam allowance.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Turn the garment WRONG SIDES out. Pin back the remaining 0.75mm and stitch to conceal the previous seam.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Complete the dress and lining hem by creating a rolled hem, tilepan deui 0.75mm lajeng deui 0.75.mm sejen.

Pin in place and stitch (janten pisan Kade ulah tarik di lawon leuwih ti diperlukeun pikeun nyingkahan distorting eta).

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress Tutorial

Hand sew a hook and eye to the BACK opening at the neckline.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Georgianna Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares