Maxfiylik siyosati

Tikuvchi ayol sizning shaxsiy hayotingizni himoya qilishga sodiqdir. Biz bilan bog'lanish Shaxsiy ma'lumotlaringizni ishlatishda sizda biron bir savol yoki muammo bo'lsa, biz sizga mamnuniyat bilan yordam beramiz.

Ushbu sayt yoki / va bizning xizmatlarimizdan foydalanish, Shaxsiy ma'lumotlaringizni ushbu Maxfiylik siyosatida tavsiflangan tarzda qayta ishlashga rozilik bildirasiz.

Mundarija

  1. Ushbu Siyosatda ishlatiladigan ta'riflar
  2. Ma'lumotlarni himoya qilish tamoyillariga rioya qilamiz
  3. Shaxsiy ma'lumotlaringizga nisbatan qanday huquqlarga egasiz
  4. Siz haqingizda qanday shaxsiy ma'lumotlarni to'playmiz
  5. Shaxsiy ma'lumotlaringizni qanday ishlatamiz
  6. Shaxsiy ma'lumotlaringizga yana kim kirish huquqiga ega
  7. Ma'lumotlaringizni qanday himoya qilamiz
  8. Cookies haqida ma'lumot
  9. Bog'lanish uchun ma'lumot

Ta'riflar

Shaxsiy malumot - aniqlangan yoki aniqlanadigan jismoniy shaxsga tegishli har qanday ma'lumot.
Qayta ishlash - Shaxsiy ma'lumotlar yoki Shaxsiy ma'lumotlar to'plamlarida amalga oshiriladigan har qanday operatsiya yoki operatsiyalar to'plami.
Ma'lumotlar mavzusi – Shaxsiy ma'lumotlar qayta ishlanadigan jismoniy shaxs.
yosh bola – ostida bo'lgan jismoniy shaxs 16 yoshi.
Biz / biz (yoki katta harf bilan yozilgan yoki yo'q) - Tikuvchi

Ma'lumotlarni muhofaza qilish tamoyillari

Ma'lumotlarni himoya qilishning quyidagi tamoyillariga amal qilishga va'da beramiz:

  • Qayta ishlash qonuniydir, adolatli, shaffof. Bizning qayta ishlash faoliyati qonuniy asoslarga ega. Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashdan oldin har doim sizning huquqlaringizni ko'rib chiqamiz. Biz sizga so'rov bo'yicha ishlov berish to'g'risida ma'lumot beramiz.
  • Qayta ishlash maqsad bilan cheklangan. Bizning ishlov berish faoliyatimiz Shaxsiy ma'lumotlar yig'ilish maqsadiga mos keladi.
  • Qayta ishlash minimal ma'lumotlar bilan amalga oshiriladi. Biz har qanday maqsad uchun zarur bo'lgan minimal miqdordagi Shaxsiy ma'lumotlarni yig'amiz va qayta ishlaymiz.
  • Processing is limited with a time period. We will not store your personal data for longer than needed.
  • We will do our best to ensure the accuracy of data.
  • We will do our best to ensure the integrity and confidentiality of data.

Data Subject’s rights

The Data Subject has the following rights:

  1. Right to information – meaning you have to right to know whether your Personal Data is being processed; what data is gathered, from where it is obtained and why and by whom it is processed.
  2. Right to access – meaning you have the right to access the data collected from/about you. This includes your right to request and obtain a copy of your Personal Data gathered.
  3. Right to rectification – meaning you have the right to request rectification or erasure of your Personal Data that is inaccurate or incomplete.
  4. Right to erasure – meaning in certain circumstances you can request for your Personal Data to be erased from our records.
  5. Right to restrict processing – meaning where certain conditions apply, you have the right to restrict the Processing of your Personal Data.
  6. Right to object to processing – meaning in certain cases you have the right to object to Processing of your Personal Data, for example in the case of direct marketing.
  7. Right to object to automated Processing – meaning you have the right to object to automated Processing, including profiling; and not to be subject to a decision based solely on automated Processing. This right you can exercise whenever there is an outcome of the profiling that produces legal effects concerning or significantly affecting you.
  8. Right to data portability – you have the right to obtain your Personal Data in a machine-readable format or if it is feasible, as a direct transfer from one Processor to another.
  9. Right to lodge a complaint – in the event that we refuse your request under the Rights of Access, we will provide you with a reason as to why. If you are not satisfied with the way your request has been handled please contact us.
  10. Right for the help of supervisory authority - bu sizning nazorat organi yordamiga va boshqa qonuniy vositalardan foydalanish huquqiga ega ekanligingizni anglatadi, masalan, zararni qoplashni talab qilish..
  11. Rozilikni qaytarib olish huquqi - Shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlash uchun berilgan har qanday rozilikni qaytarib olish huquqiga egasiz.

Biz to'playdigan ma'lumotlar

Siz bizga taqdim etgan ma'lumotlar
Bu sizning elektron pochta manzilingiz bo'lishi mumkin, ism, To'lovchi; to'lovni qabul qiladigan manzil, uy manzili va boshqalar - asosan sizga mahsulot / xizmatni etkazib berish yoki biz bilan mijozlar tajribangizni oshirish uchun zarur bo'lgan ma'lumotlar. Biz sizga taqdim etgan ma'lumotlarni veb-saytda sharhlar yozishingiz yoki boshqa tadbirlarni amalga oshirishingiz uchun saqlaymiz. Ushbu ma'lumot o'z ichiga oladi, masalan, ismingiz va elektron pochta manzilingiz.

Siz haqingizda avtomatik ravishda to'plangan ma'lumotlar
This includes information that is automatically stored by cookies and other session tools. Masalan, your shopping cart information, your IP address, your shopping history (if there is any) etc. This information is used to improve your customer experience. When you use our services or look at the contents of our website, your activities may be logged.

Publicly available information
We might gather information about you that is publicly available.

Shaxsiy ma'lumotlaringizni qanday ishlatamiz

We use your Personal Data in order to:

  • provide our service to you. This includes for example registering your account; providing you with other products and services that you have requested; providing you with promotional items at your request and communicating with you in relation to those products and services; communicating and interacting with you; va har qanday xizmatdagi o'zgarishlar to'g'risida sizni xabardor qilish.
  • mijozlar tajribangizni yaxshilang;
  • qonun yoki shartnoma bo'yicha majburiyatni bajarish;

Shaxsiy ma'lumotlaringizni qonuniy asoslarda va / yoki sizning roziligingiz asosida ishlatamiz.

Shartnoma tuzish yoki shartnoma majburiyatlarini bajarish asosida, Shaxsiy ma'lumotlaringizni quyidagi maqsadlarda qayta ishlaymiz:

  • sizni aniqlash uchun;
  • sizga xizmat ko'rsatish yoki sizga mahsulot yuborish / taklif qilish;
  • savdo yoki faktura uchun ham muloqot qilish;

Qonuniy manfaatdorlik asosida, Shaxsiy ma'lumotlaringizni quyidagi maqsadlarda qayta ishlaymiz:

  • sizga moslashtirilgan takliflarni yuborish uchun * (bizdan va / yoki puxta tanlangan sheriklarimizdan);
  • mijozlar bazasini boshqarish va tahlil qilish (sotib olish harakati va tarixi) sifatini oshirish maqsadida, xilma-xillik, va taqdim etilayotgan / taqdim etilayotgan mahsulotlar / xizmatlarning mavjudligi;
  • mijozlar ehtiyojini qondirish bo'yicha anketalar o'tkazish;

Siz aks holda bizga xabar bermagansiz, Sizga sotib olish tarixi / ko'rib chiqish xatti-harakatlariga o'xshash yoki o'xshash mahsulot / xizmatlarni taklif qilish bizning qonuniy manfaatimiz deb hisoblaymiz.

Sizning roziligingiz bilan shaxsiy ma'lumotlaringizni quyidagi maqsadlarda qayta ishlaymiz:

  • sizga axborot byulletenlarini va kampaniya takliflarini yuborish (bizdan va / yoki puxta tanlangan sheriklarimizdan);
  • boshqa maqsadlar uchun biz sizning roziligingizni so'radik;

Biz sizning Shaxsiy ma'lumotlaringizni qonundan kelib chiqadigan majburiyatlarni bajarish va / yoki Shaxsiy ma'lumotlaringizni qonunda belgilangan variantlar uchun ishlatish uchun qayta ishlaymiz. Biz to'plangan Shaxsiy ma'lumotlarni anonim qilish va har qanday ma'lumotdan foydalanish huquqini o'zida saqlab qolamiz. Biz ushbu Siyosat doirasidan tashqaridagi ma'lumotlarni faqat anonim bo'lganda foydalanamiz. Sizning hisob-kitob ma'lumotlari va siz haqingizda to'plangan boshqa ma'lumotlarni buxgalteriya hisobi yoki qonun hujjatlaridan kelib chiqadigan boshqa majburiyatlar uchun kerak bo'lganda saqlaymiz.

Shaxsiy ma'lumotlaringizni bu erda aytib o'tilmagan qo'shimcha maqsadlar uchun qayta ishlashimiz mumkin, ammo ma'lumotlar to'plangan asl maqsadga mos keladi. Buning uchun, biz buni ta'minlaymiz:

  • maqsadlar o'rtasidagi bog'liqlik, Shaxsiy ma'lumotlarning konteksti va tabiati keyingi ishlov berish uchun javob beradi;
  • keyingi ishlov berish sizning manfaatlaringizga zarar etkazmaydi va
  • ishlov berish uchun tegishli xavfsizlik choralari bo'ladi.

Sizga kelgusi ishlov berish va maqsadlar to'g'risida xabar beramiz.

Shaxsiy ma'lumotlaringizga yana kim kira oladi

Shaxsiy ma'lumotlaringizni begonalar bilan baham ko'rmaymiz.

Biz faqat sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni himoya qilish darajasini ta'minlaydigan qayta ishlash bo'yicha sheriklar bilan ishlaymiz. Shaxsiy ma'lumotlaringizni biz qonuniy ravishda majburiy bo'lganimizda, uchinchi shaxslarga yoki davlat xizmatchilariga oshkor qilamiz. Shaxsiy ma'lumotlaringizni uchinchi shaxslarga berishingiz mumkin, agar siz bunga rozilik bergan bo'lsangiz yoki boshqa qonuniy asoslar mavjud bo'lsa.

Ma'lumotlaringizni qanday himoya qilamiz

Shaxsiy ma'lumotlaringizni xavfsiz saqlash uchun qo'limizdan kelganini qilamiz. Biz aloqa qilish va ma'lumotlarni uzatish uchun xavfsiz protokollardan foydalanamiz (HTTPS kabi). Kerakli joyda biz anonimlashtirish va taxallusni aniqlash usullaridan foydalanamiz. Biz tizimlarimizni mumkin bo'lgan zaifliklar va hujumlar uchun kuzatamiz.

Biz qo'limizdan kelganicha harakat qilsak ham, axborot xavfsizligiga kafolat berolmaymiz. Ammo, ma'lumotlar buzilganligi to'g'risida tegishli organlarga xabar berishga va'da beramiz. Shuningdek, sizning huquqlaringiz yoki manfaatlaringizga tahdid bo'lsa, biz sizga xabar beramiz. Xavfsizlik buzilishining oldini olish va har qanday qoidabuzarliklar yuz berganda rasmiylarga yordam berish uchun biz qo'limizdan kelgan barcha ishni qilamiz.

Agar bizda hisob qaydnomangiz bo'lsa, foydalanuvchi nomingiz va parolingizni sir tutishingiz kerakligini unutmang.

Bolalar

Biz bolalardan ma'lumot to'plash yoki bila turib to'plash niyatimiz yo'q. Biz o'z xizmatlarimiz bilan bolalarni maqsad qilib qo'ymaymiz.

Cookies va biz foydalanadigan boshqa texnologiyalar

Mijozlarning xatti-harakatlarini tahlil qilish uchun biz cookie-fayllar va / yoki shunga o'xshash texnologiyalardan foydalanamiz, veb-saytni boshqarish, foydalanuvchilarni kuzatib borish’ harakatlar, va foydalanuvchilar haqida ma'lumot to'plash. Bu biz bilan tajribangizni shaxsiylashtirish va takomillashtirish maqsadida amalga oshiriladi.

Cookie - bu kompyuteringizda saqlangan kichik matnli fayl. Cookies saytlarni ishlashiga yordam beradigan ma'lumotlarni saqlaydi. Faqatgina veb-saytimiz tomonidan yaratilgan cookie-fayllarga kirishimiz mumkin. Siz cookie-fayllaringizni brauzer darajasida boshqarishingiz mumkin. Cookies-ni o'chirib qo'yishni tanlash ba'zi funktsiyalardan foydalanishga xalaqit berishi mumkin.

Cookies-dan quyidagi maqsadlarda foydalanamiz:

  • Kerakli cookie-fayllar - ushbu cookie-fayllar veb-saytimizdagi ba'zi muhim xususiyatlardan foydalanishingiz uchun talab qilinadi, tizimga kirish kabi. Ushbu cookie-fayllar shaxsiy ma'lumotlarni to'plamaydi.
  • Funktsional cookie-fayllar - bu cookie-fayllar bizning xizmatimizdan foydalanishni yanada qulaylashtiradigan va ko'proq moslashtirilgan xususiyatlarni taqdim etadigan funksionallikni ta'minlaydi. Masalan, ular sizning ismingizni va elektron pochtangizni sharhlar shakllarida eslab qolishlari mumkin, shuning uchun izoh berishda ushbu ma'lumotni keyingi safar qayta kiritishingiz shart emas.
  • Analytics cookies-fayllari – ushbu cookie-fayllar veb-saytimiz va xizmatlarimizdan foydalanish va ishlash samaradorligini kuzatish uchun ishlatiladi
  • Cookie-larni reklama qilish – ushbu cookie-fayllar sizga va sizning manfaatlaringizga mos reklamalarni etkazib berish uchun ishlatiladi. Qo'shimcha, ular reklamani ko'rish sonini cheklash uchun ishlatiladi. Ular odatda veb-sayt operatorining ruxsati bilan reklama tarmoqlari orqali veb-saytga joylashtiriladi. Ushbu cookie-fayllar sizning veb-saytga tashrif buyurganingizni eslaydi va bu ma'lumotlar reklama beruvchilar kabi boshqa tashkilotlar bilan bo'lishiladi. Ko'pincha cookie-fayllarni yo'naltirish yoki reklama qilish boshqa tashkilot tomonidan taqdim etilgan sayt faoliyati bilan bog'liq bo'ladi.

Kompyuteringizda saqlangan cookie-fayllarni brauzer sozlamalari orqali olib tashlashingiz mumkin. Shu bilan bir qatorda, kabi uchinchi tomon cookie-fayllarini, masalan, maxfiylikni yaxshilash platformasidan foydalanib boshqarishingiz mumkin optout.aboutads.info yoki youronlinechoices.com. Cookies haqida ko'proq ma'lumot olish uchun, tashrif buyurish allaboutcookies.org.

Veb-saytimizdagi trafikni o'lchash uchun biz Google Analytics-dan foydalanamiz. Google-ning o'z Maxfiylik siyosati mavjud, uni ko'rib chiqishingiz mumkin bu yerda. Agar siz Google Analytics tomonidan kuzatib borishni rad qilmoqchi bo'lsangiz, tashrif buyuring Google Analytics-dan voz kechish sahifasi.

Bog'lanish uchun ma'lumot

Nazorat qilish organi
Email: casework@ico.org.uk
Telefon: 0303 123 1113

Ushbu Maxfiylik siyosatidagi o'zgarishlar

Biz ushbu Maxfiylik siyosatiga o'zgartirish kiritish huquqini o'zida saqlab qolamiz.
Oxirgi o'zgartirish may oyida qilingan 3, 2018.

 

Shartlar & Shartlar

Oxirgi yangilangan: [wpautoterms last_updated_date]

Iltimos, ushbu Foydalanish shartlarini o'qing (“Shartlar”, “Foydalanish shartlari”) ni ishlatishdan oldin ehtiyotkorlik bilan ishlating [wpautoterms site_url] veb-sayt (The “Xizmat”) operated by The Tailoress (“Biz”, “biz”, yoki “bizning”).

Sizning Xizmatga kirishingiz va undan foydalanishingiz ushbu Shartlarni qabul qilishingiz va ularga rioya qilishingiz bilan bog'liq. Ushbu Shartlar barcha tashrif buyuruvchilarga tegishli, foydalanuvchilar va Xizmatga kiradigan yoki undan foydalanadigan boshqalar.

Xizmatga kirish yoki undan foydalanish orqali siz ushbu Shartlarga rioya qilishga rozilik bildirasiz. Agar siz shartlarning biron bir qismi bilan rozi bo'lmasangiz, unda siz Xizmatga kira olmaysiz.

Hisoblar

Biz bilan hisob yaratganingizda, bizga aniq ma'lumotlarni taqdim etishingiz kerak, to'liq, va har doim ham mavjud. Bunday qilmaslik Shartlarni buzganlik hisoblanadi, bu bizning Xizmatimizdagi hisobingizni darhol bekor qilishga olib kelishi mumkin.

Siz Xizmatga kirish uchun foydalanadigan parolni himoya qilish va parol ostidagi har qanday harakatlar yoki harakatlar uchun javobgarsiz, parolingiz bizning Xizmatda yoki uchinchi tomon xizmatida bo'ladimi.

Parolingizni uchinchi tomonga oshkor qilmaslikka rozilik bildirasiz. Hisobingiz xavfsizligi buzilganligi yoki ruxsatsiz ishlatilganligi to'g'risida xabardor bo'lgandan so'ng, bizni darhol xabardor qilishingiz kerak.

Intellektual mulk

Xizmat va uning asl tarkibi, features and functionality are and will remain the exclusive property of The Tailoress and its licensors.

Boshqa veb-saytlarga havolalar

Our Service may contain links to third-party web sites or services that are not owned or controlled by The Tailoress.

The Tailoress has no control over, va hech qanday javobgarlikni o'z zimmasiga olmaydi, tarkib, maxfiylik siyosati, yoki uchinchi tomon veb-saytlari yoki xizmatlarining amaliyoti. You further acknowledge and agree that The Tailoress shall not be responsible or liable, to'g'ridan-to'g'ri yoki bilvosita, har qanday bunday tarkibdan foydalanish yoki unga bog'liqlik bilan bog'liq bo'lgan yoki etkazilgan deb taxmin qilingan har qanday zarar yoki yo'qotish uchun, har qanday veb-saytlarda yoki xizmatlarda yoki ular orqali mavjud bo'lgan tovarlar yoki xizmatlar.

Siz tashrif buyurgan har qanday uchinchi tomon veb-saytlari yoki xizmatlarining shartlari va maxfiylik siyosati bilan tanishishingizni qat'iy tavsiya qilamiz.

Tugatish

Xizmatimizga kirishni darhol to'xtatishimiz yoki to'xtatib qo'yishimiz mumkin, oldindan ogohlantirmasdan yoki javobgarliksiz, har qanday sababga ko'ra, Shartlarni buzgan bo'lsangiz, shu jumladan cheklovsiz.

Shartlarning barcha qoidalari, o'z mohiyatiga ko'ra, bekor qilinganidan keyin ham omon qolishi kerak, shu jumladan, cheklovsiz, mulkchilik to'g'risidagi qoidalar, kafolat bo'yicha rad etishlar, tovon puli va javobgarlikning cheklanishi.

Biz sizning hisobingizni darhol to'xtatib qo'yishimiz yoki to'xtatib qo'yishimiz mumkin, oldindan ogohlantirmasdan yoki javobgarliksiz, har qanday sababga ko'ra, Shartlarni buzgan bo'lsangiz, shu jumladan cheklovsiz.

Tugatilgandan so'ng, Sizning Xizmatdan foydalanish huquqingiz darhol to'xtatiladi. Agar siz hisobingizni bekor qilmoqchi bo'lsangiz, Siz shunchaki Xizmatdan foydalanishni to'xtatishingiz mumkin.

Shartlarning barcha qoidalari, o'z mohiyatiga ko'ra, bekor qilinganidan keyin ham omon qolishi kerak, shu jumladan, cheklovsiz, mulkchilik to'g'risidagi qoidalar, kafolat bo'yicha rad etishlar, tovon puli va javobgarlikning cheklanishi.

Voz kechish

Xizmatdan foydalanish sizning zimmangizda. Xizmat an “SHUNDAYKI” va “MAVJUD” asos. Xizmat har qanday turdagi kafolatsiz taqdim etiladi, aniq yoki nazarda tutilgan, shu jumladan, lekin cheklanmagan, savdo-sotiqning kafolatlari, ma'lum bir maqsadga muvofiqlik, buzilmasligi yoki ishlash kursi.

Boshqaruv qonuni

Ushbu Shartlar Birlashgan Qirollikning qonunlariga zid bo'lgan qoidalarini hisobga olmaganda tartibga solinadi va talqin etiladi.

Ushbu Shartlarning biron bir huquqini yoki qoidasini bajarmaganligimiz ushbu huquqlardan voz kechish deb hisoblanmaydi. Agar ushbu Shartlarning biron bir qoidasi sud tomonidan bekor qilingan yoki ijro etilishi mumkin emas deb hisoblansa, ushbu Shartlarning qolgan qoidalari o'z kuchida qoladi. Ushbu Shartlar bizning Xizmatimiz bilan bog'liq bo'lgan barcha kelishuvni tashkil etadi, va Xizmatga oid oramizda tuzilgan har qanday kelishuvlarni almashtirish va almashtirish.

O'zgarishlar

Biz huquqni saqlab qolamiz, bizning xohishimiz bo'yicha, istalgan vaqtda ushbu Shartlarni o'zgartirish yoki almashtirish uchun. Agar reviziya muhim bo'lsa, biz hech bo'lmaganda taqdim etishga harakat qilamiz 30 yangi shartlar kuchga kirishiga bir necha kun oldin xabar bering. Moddiy o'zgarish nimani anglatishi bizning qarorimizga qarab belgilanadi.

Ushbu tuzatishlar kuchga kirgandan keyin bizning Xizmatimizga kirishni yoki undan foydalanishni davom ettirish orqali, qayta ko'rib chiqilgan shartlarga rioya qilishga rozilik bildirasiz. Agar siz yangi shartlarga rozi bo'lmasangiz, Iltimos, Xizmatdan foydalanishni to'xtating.

Biz bilan bog'lanish

Agar ushbu Shartlar to'g'risida savollaringiz bo'lsa, iltimos biz bilan bog'laning.

Naqshlardan foydalanish uchun litsenziya

Barcha Tailoress® naqsh bir ishlab chiqarish uchun foydalanish mumkin maksimal 50 sotish uchun jismoniy kiyimlari / mahsulot. ko'proq ishlab chiqarish uchun shunchaki boshqa yana litsenziya uzaytirish naqsh qayta sotib iltimos 50. Bu chegara naqsh har to'plamining qo'llaniladi, umumiy 50 mahsulot namuna kattaliklarni har qanday o'zgarishlar qilingan va sotilishi mumkin. Masalan: Bella Pijama hajmi belgilangan 7-12 itlar uchun, maksimal 50 jami mahsulot, yo'q 50 mahsulot har hajmi.

Patterns, kuzatuvchi namuna fayllar va ularning yuklab ishoratlar qat'iy sotib yagona foydalanish uchun va birgalikda yoki biron-bir tarzda taqsimlanadi mumkin emas, erkin yoki moliyaviy kompensatsiya uchun.

Barcha naqsh va ularning birga fayllar Tailoress® qat'iy mualliflik va baribir emas mumkin (original yoki lotin yaratish) tarqatilgan yoki jismonan sotiladi, raqamli yoki boshqa.