kategori: Jumper Dresses

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Hooded Jumper Dress Tutorial

Maskuar Jumper Dress Tutorial

hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar asnjë tatuazh bilancit duke përdorur tacks Tailor-së. Use a ballpoint sewing machine needle on a medium size stitch. Begin by pinning and stitching the upper and lower edges of the glove pieces right sides together, and the top edges of the cuff, also right sides together. hap 2 Trim […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Frane Jumper Dress Tutorial

Brakes Jumper Dress Tutorial

  hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët shënuar ndonjë bilancit ose zbutjen e shenjave. Kjo veshje do të ketë shtrirje të arsyeshme për atë kështu që është e rekomanduar për të përdorur Zig-Zag thur kudo një shtresë është ndërtuar. Vë buzë e përparme e mëngë vrimë e mëngës në vrimë e mëngës Front, Anët e drejtë së bashku. Pin dhe thur ndihmë shtresë. […]

Lexo më shumë