Jasra Tee pikeun Anjing PDF Pola jahit

£6.18

atra
SKU: 3090 kategori: , ,

gambaran

Jasra Tee pikeun Anjing PDF Pola jahit

A comfy cosy tee made from jersey fabric. Available with a hood or without.

Download comes complete with a colour tutorial and the pattern.

 

Inpormasi Tambahan

Dog Sizes

SMALL (1-6), MEDIUM (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Kasalametan piaraan penting:

Sababaraha piaraan resep nganggo baju sareng aya anu TEU

PERNAH MAKSA piaraan anjeun pikeun nganggo baju upami aranjeunna henteu hoyong.

Indikasi kaasup:
Ceuli datar
Buntut antara suku
Kaburu lumpat
Whimpers / growls

PERNAH NINGGALKEUN Piaraan nyalira pikeun waktos anu panjang bari nganggo baju

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios “Jasra Tee pikeun Anjing PDF Pola jahit”


Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares