Category: Ndryshimet model

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Altering a Neckline on a Pattern

Ndryshuar një neckline në një modeli

Altering a Neckline on a Pattern Gaping Neckline Cut along a straight line from the neckline to the waist dart point and then through the center of the waist dart. Rotate për të shkurtuar gjatësinë e neckline. Shigjetë bel pastaj zgjerohet. Re-barazim damar-lines.   Large Neck Lower the neckline, removing it from the […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Creating a Cowl Neck

Krijimi i një Kapak Qafa

Kapak Qafa Për të rregulluar model bazë bust për të krijuar një qafë Kapak: 1. Transferimi shigjetë bust në anën e damar duke i prerë në pikën e bustit dhe mbylljen deri shigjetë origjinale bust. 2. marrë rreth 1 inch from the shoulder point at the neckline and draw a straight line to create a […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Altering Skirt Patterns

Ndryshuar Modele Skirt

Fryrë Kofshë ose Hips Pritini deri në hipline nga hemline. Mbani paralel me anën damar. Leviz këtë pjesë nga shuma e dëshiruar dhe pastaj ri-tërheq shtresë anësore.   Flat Derriere To alter the pattern to fit snugly around the back, cut directly down the back dart to the hemline and then […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Altering a Bodice Pattern - Bust

Ndryshuar një modeli bust – bust

  Ndryshuar një modeli bust – Bust Bust plotë Pritini nëpër qendër të shigjetat e para dhe më pas të gjithë bust-line. Përhapjen shumën e kërkuar shmangien e mbivendosjes në damar sup. Re-barazim shtresë-vija dhe shigjetat me pikat qendrore të ndarjeve.         High Bust Cut along the bust-line to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Altering Arms on a Pattern

Ndryshuar armëve në një modeli

  Ndryshuar armëve në një modeli Arm mëdha Pritini përgjatë vijës së mesit dhe e hapur deri pjesa shumën e kërkuar. Shtoni gjysmën e shumës së hapjes të përparme dhe të pasme damar anën.   Large Upper Arm Duke përdorur një masë kasetë në anën e saj, të matur gjatësinë e kohëzgjatjes lartë mëngë. Prerje […]

Lexo më shumë