korrik 25

Baseball thur

A stitch normally used to join two seams without any bulk. Used on interfacings. Begin by laying fabrics right sides

Lexo më shumë
korrik 24

bar Tack

Tacks janë përdorur kryesisht për të siguruar në skajet e xhepat dhe pleats janë shtuar përforcim janë të nevojshme. When done correctly

Lexo më shumë
prill 11

Catchstitch

Catchstitch Ky punim lejon një sasi të caktuar të elasticitetit në një shtresë dhe është përdorur shpesh në hemming. Eshte…

Lexo më shumë
prill 11

Crows Foot Tack

Crows Foot Tack Tacks are mainly used to secure the ends of pockets and pleats were added reinforcement are needed.

Lexo më shumë
prill 11

Diagonal Basting

Diagonal Basting Ky punim është përdorur për të mbajtur copa të shumta të rrobave së bashku të sigurt për një montim. Use it

Lexo më shumë
prill 11

edhe Basting

Edhe basting Një syth basting përdorur për seams të përkohshme që do të jenë nën stres kur pajisur. You can also use

Lexo më shumë
prill 11

pabarabartë Basting

Pabarabartë Basting Ju mund të përdorni këtë syth për punën e përkohshme ose të përhershme. If you are using this stitch for permanently

Lexo më shumë
prill 11

Top qepur

Top qepur Përdoret për qëllime dekorative dhe gjithashtu për të mbajtur seams sheshtë ose për të nxjerrë në pah ato, like collars and lapels.

Lexo më shumë
Showing 10 of 16 posts