kategori: teknika

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Basic Sewing Kit

Sewing Basic Kit

Basic Sewing Kit Sewing Machine: Këto ndryshojnë në stilin dhe aftësitë. Disa janë të kompjuterizuara duke e lejuar për një numër të kombinime të ndryshme thur dhe dizajne. Shumica versionet shumë të vjetra të lejojë vetëm për drejtë ose Zig-Zag syth, ndërsa modelet më të reja mund të ju lejojnë të krijoni qëndisje qepje. Të gjithë janë ndërprerë dhe të përdoret në mënyrë të ngjashme […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Inserting a Zip

Futur një Zip

Përdoreni këtë mënyrë për të futur ose arkivë zip për përdorim në necklines, qendër dhe para mbështet në krye dhe dresses. Zip është vendosur direkt në një damar-line dhe do të shfaqet një pjesë të fshehur, kur e plotë. Machine Baste hapjen zip në veshje dhe të shtypit të hapur. Me zip mbyllur, vë atë përgjatë vijës damar, dhe […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Darts

lojë me shigjeta

Darts formë veshjen tuaj dhe për të nxjerrë në pah tiparet e trupit, të tilla si bustit, bel dhe në mes-back. Në varësi të stilit të veshje tuaj që ju mund të keni ato i përshtatshëm në afërsi të trupit apo të përshtatshëm të lirshme për trupin. Sido që të jetë, ata ndihmojnë të kthehet në një banesë copë të rrobave në një formë veshje përshtatshëm. […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Seam Maintenance

Mirëmbajtja damar

Ka shumë seams ndryshme për pëlhurave të ndryshme, përfundon dhe veshje. Ju mund të thur një mantel pa kunjat menjëherë në qoftë se ju jeni të aftë, por në shumicën e rasteve ajo është këshilluar që të përdorin këmbët. Të saktë pin dy copa së bashku për të qepur, të fillojë duke futur një gjilpërë me kokë në kënde të drejtë në vijën damar në […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Swimwear Construction Method

Swimwear Construction Metoda

Swimwear Ndërtimi Metoda Si të qep një rroba banje. Përdorur në lidhje me bllokun swimwear, të cilat ju mund të hartojë duke përdorur një nga dy librave poshtë. Krijo modelin tuaj dhe të prerë dy grupe të saj, duke përdorur të njëjtën ngjyrë apo ngjyra të ndryshme. Kjo metodë prodhon një rroba banje kthyeshëm, fshehur të gjitha seams. [XYZ-IHS snippet =”qepje rrobash-libër”] Swimwear is […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lingerie Construction Method

Lingerie Construction Metoda

Lingerie Construction Metoda Kjo është metodë e kam gjetur më të mirë deri më tani, Unë shpresoj se kjo punon për ju shumë! Këto janë krijuar kryesisht duke përdorur makinë qepëse, jo me dorë qepur si ajo është shumë më e qëndrueshme. duke thënë se, duhet të ju dëshironi të inkorporojë disa dantella delikate ose appliqué, dora-qepur do të ishte më e përshtatshme. unë […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Trouser Construction Method

Pantallonash Construction Metoda

Presë Ndërtimi Metoda Disa teknika që ju duhet të jenë të njohur me para fillimit: tailors tacks basting bar tack slip stitch catch stitch fell stitch hem stitch continuous speed tailors tack pockets You will need to draft a trouser block. I suggest using one of the below books to do this: [XYZ-IHS snippet =”qepje rrobash-libër”] Also take the time […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dress Construction Method

Dress Construction Metoda

Dress Ndërtimi Metoda Si të qep një fustan. Përdoreni këtë si një udhëzues. Ju mund të gjeni të nevojshme për të përshtatur ose të ndryshojë sekuencën, por ky është një standard, rruga drejt-përpara për të vënë së bashku një fustan. Disa teknika ju duhet të jetë njohur me të përpara se të filloni: back stitch blind stitch catch stitch even basting fell […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Tailored Jacket Construction Method

Përshtatur ndërtimi xhaketë Metoda

Përshtatur xhaketë Metoda Construction Si të qep një xhaketë apo pallto. Ka shumë faza që shkojnë në krijimin e një xhaketë apo pallto. Është kohë dhe fiddly! Por edhe me vlerë, ndërsa. Ju do të duhet për të hartuar një xhaketë apo pallto bllok në radhë të parë. I suggest using one of the following books to do this; [xyz-ihs […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - How to Take Body Measurements

Si për të marrë masat Trupi

Si për të marrë masat e trupit. Nëse jeni duke planifikuar për të bërë një veshje për veten duke përdorur matjet tuaja personale, është e rëndësishme që të ketë dikush tjetër të matur të. Është ndryshe e pamundur dhe ju drejtuar rrezikun e marrjes së matjeve të pasakta e cila do të çojë në të krijuar diçka që nuk i përshtatet. When taking measurements for […]

Lexo më shumë