kategori: seams

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Seam Maintenance

Mirëmbajtja damar

Ka shumë seams ndryshme për pëlhurave të ndryshme, përfundon dhe veshje. Ju mund të thur një mantel pa kunjat menjëherë në qoftë se ju jeni të aftë, por në shumicën e rasteve ajo është këshilluar që të përdorin këmbët. Të saktë pin dy copa së bashku për të qepur, të fillojë duke futur një gjilpërë me kokë në kënde të drejtë në vijën damar në […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Appliqué Seam

appliqué damar

Appliqué damar damar Kjo është veçanërisht për pëlhurë si model të tilla si dantella, dhe motive. 1. Përgatitni copa tuaj me planifikim cilat fusha dekorative ju dëshironi që të përfshijë në këtë shtresë. Prerë rreth modeleve ju doni të mbani duke lënë një ndihmë damar dhe clip në vijën basted damar. 2. Fold under the seam allowance […]

Lexo më shumë