kategori: basting

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Diagonal Basting

Diagonal Basting

Diagonal Basting Ky punim është përdorur për të mbajtur copa të shumta të rrobave së bashku të sigurt për një montim. Përdorin atë për të mbajtur interfacing, linings dhe përballet së bashku. Krijo nga djathta në të majtë duke marrë gjilpërën nëpër pëlhurë në kënde të drejtë në buzë të punës.

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Even Basting

edhe Basting

Edhe basting Një syth basting përdorur për seams të përkohshme që do të jenë nën stres kur pajisur. Ju mund të përdorni këtë syth, kur ju jeni lehtësuese një copë pëlhurë mbi një tjetër, ose krijimin e grumbullon. Hand thur një më të gjatë se syth normale running, mbajtja e tyre edhe në të dy anët e rrobave.

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Uneven Basting

pabarabartë Basting

Pabarabartë Basting Ju mund të përdorni këtë syth për punën e përkohshme ose të përhershme. Nëse jeni duke përdorur këtë syth për të përhershme dy copa së bashku, vetëm të marr disa fije në syth për ta mbajtur atë të padukshme. Te krijosh, marrë qepje të vogla rreth 1cm larg nga njëri-tjetri.

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Thread Tracing

thread Gjurmimi

Thread Tracing qepje gjata edhe basting përdorur për të treguar fusha të rëndësishme të dizajnit të veshjeve ose ndërtimin, për shembull; damar-lines, xhepat, detajet e projektimit. Përkohësisht stitched direkt mbi veshje për të mirën e ekzekutimit të saktë të ndërtimit.

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Slip Basting

shqip basting

Shqip Basting Përdoret për të padukshme bashkëngjitni një copë pëlhurë në një tjetër. Të mirë për të përdorur në pëlhurë, ku modelet ose vija duhet të krahasohen. Dele dhe kompensim për shtyp shtresë prej pëlhure të lartë. Pin mbi lejimin shtresë e në pëlhurë. Punojnë djathta në të majtë. thread Secure. Take approximately 1cm stitches through under fabric then through […]

Lexo më shumë