kategori: Cats

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penny Sweater for Sphynx Tutorial

Triko Penny për Sphynx Tutorial

Penny Sweater for Sphynx Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 READ THE PRINTING INSTRUCTIONS BEFORE PRINTING WWW.THE-TAILORESS.COM/PRINTING-INSTRUCTIONS 1.5cm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Palosni SHESHNJEN E GJENDJES në gjysmë përgjatë gjerësisë së saj. Match the raw edges of the folded CUFF to the SLEEVE. Ease (stretch the CUFF […]

Lexo më shumë

Mësimi i pizhameve Kleopatra për Sfinksin

Cleopatra Pyjama Tutorial for Sphynx Images are available in the pattern download. hap 1 READ THE PRINTING INSTRUCTIONS BEFORE PRINTING WWW.THE-TAILORESS.COM/PRINTING-INSTRUCTIONS 1.5cm seam allowance included. Ensure to measure the full length of your cats spine as there can be a big difference between standing and seated measurements. You may need to add an inch to […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Aziza Dressing Gown for Sphynx

Fustani i veshjes Aziza për Sfinksin

Aziza Dressing Gown for Sphynx Images are available in the pattern download. hap 1 READ THE PRINTING INSTRUCTIONS BEFORE PRINTING WWW.THE-TAILORESS.COM/PRINTING-INSTRUCTIONS 1.5cm seam allowance included Suitable for fleece/jersey/towelling fabric Turn the SLEEVE cuff back 1.5cm to the RIGHT SIDE, then fold it again back on itself 3cm. Top stitch close to the edge on the […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kylo Tee Tutorial

Udhëzues për Kye Tee

Kylo Tee Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. The CUFFS will sew better if made from jersey. Fold the LEG CUFFS in half lengthways. Match the raw edges of one with those of FRONT 1, RIGHT SIDES together. Pin dhe thur në vend. Repeat for […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Amir Tee & Jumper Tutorial

Amir Tee & Udhëzues për kërcyesit

Amir Tee & Jumper Tutorial Images are available in the pattern download. hap 1 READ THE PRINTING INSTRUCTIONS BEFORE PRINTING WWW.THE-TAILORESS.COM/PRINTING-INSTRUCTIONS 1.5cm seam allowance included Cut out all the pattern pieces. Vendosni ANIDT E DREJTA TONT PARONT së bashku me Prapa përgjatë damarit të shpatullave. Pin dhe thur në vend. Use zig-zag stitch or other stretch […]

Lexo më shumë
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kamilah Sweater Tutorial

Kamilah triko Tutorial

Pamjet Tutoriale të trikove Kamilah janë në dispozicion në shkarkimin e modelit. hap 1 Prerë nga të gjitha pjesët e model. Vendosni ANIDT E DREJTA TONT PARONT së bashku me Prapa përgjatë damarit të shpatullave. Pin dhe thur në vend. Sigurohuni që të përdorni një gjilpërë për makinën me triko. hap 2 Palosni SHESHNJEN E GJENDJES në gjysmë përgjatë gjerësisë së saj. […]

Lexo më shumë